- 8 Haziran 2019
- 451
- 431
- 53
- Konu Sahibi Mimoza ciccegim
-
Yollayın . Bir de şu açıdan bakın bu kadar seviyorsa sessizde kalabilir. Bu elde etmeye calismak. Hemde ilişkisi olduğunu biliyor. Komplo teorisi gibi gelebilir söyleyeceğim ama bu diger kişinin; bir şeyleri aşma istegi ilerde diyelim ki kardesinizle evlendi ; evliyken baskasina da bunu yapabilme kabileyetini gösterebilir. O sevgiler cok seyrek kaliyor nedense evlenince. 2 yıllık iliskide ailelerin istememe sebebi nedir?. Birde nasil başlıyorsa öyle gidiyor.Kizlar merhaba
Hepinize mutlu gunler diliyorum.Konuyu kardesim adina aciyorum sizin fikirleriniz onemli benim icin.
Kiz kardesim 20 yasinda 2 yillik bir iliskisi var ama pek iki tarafinda pek onaylamadigi bir iliski cocuk muhendis ama ailesi ve benim ailem pek sicak bakmiyolar ama kardesimde cocukta birbirlerinden vazgecmiyolar cocugun ailesi bastan istememisti ama simdi sicak bakmaya basladilar tanisildi ailemle falan.Ama.ben kardesimin mutlu olamiycani dusunuyorum ve biri daha var kardesime asik cok asik cok seviyorum diyomus.Sen nisanlansanda evlensende ben senin bir gun ayrilmani beklicem diyomus.
Neyse gecenlerde kardesimin dogum gunuydu cocuk ortak arkadaslarinin birinden ona hediye gondermis.Kardesim ne alaka diye aramis ve ben bunu kabul edemem bu yanlis olur ve senin bunu yapman daha yanlis demis ama cocuk geri yollamamasini yollarsa cok uzulecegini bir beklentisi olmadigini sadece icinden geldigini soylemis.Simdi kardesim napmasi gerektigini bilmiyo ben o cocuga cok uzuluyorum ben kesinlikle geri vermesi gerektigini soyledim ama nasil yapim dedi bana simdi size soruyorum geri yollamasi daha dogru olur degilmi
bu aşık değil takıntılı sapık durumu oluyor amaKardesim bastan beri hic ümıt vermdi ama.cocuk vazgecmiyo
Oyle rahatsiz edip arama gibi bi durumu yok ama kendi halinde sakin ama takinti yapmis olabilirbu aşık değil takıntılı sapık durumu oluyor ama
Bende oyle dusunuyorum.Istememe sebepleri daha erken dediler cocuk bir an once olsun bitsin istedi ailesine karsi geldi evlatlari karsi gelince kardesimden bildiler zorakide olsa tanisma oldu simdi sevmeye basladilar gorumce olacak kiz kardesime abim seni cok seviyo sakin ayrilmayin demis kardesim bi ara ayrilmak istemisti ailesinden oturuYollayın . Bir de şu açıdan bakın bu kadar seviyorsa sessizde kalabilir. Bu elde etmeye calismak. Hemde ilişkisi olduğunu biliyor. Komplo teorisi gibi gelebilir söyleyeceğim ama bu diger kişinin; bir şeyleri aşma istegi ilerde diyelim ki kardesinizle evlendi ; evliyken baskasina da bunu yapabilme kabileyetini gösterebilir. O sevgiler cok seyrek kaliyor nedense evlenince. 2 yıllık iliskide ailelerin istememe sebebi nedir?. Birde nasil başlıyorsa öyle gidiyor.
Bence kesinlikle göndersin kardeşiniz diğer kişi veya başkası ile bir yola girdiği zaman hediye gönderen kişi bunu kullanabilir seninle beraberken benim hediyemi kabul etti diye mesela eşim bana aynı şeyi yapsa kıyameti koparırdım onun içinde sorun olabilir ılerisi için.Kizlar merhaba
Hepinize mutlu gunler diliyorum.Konuyu kardesim adina aciyorum sizin fikirleriniz onemli benim icin.
Kiz kardesim 20 yasinda 2 yillik bir iliskisi var ama pek iki tarafinda pek onaylamadigi bir iliski cocuk muhendis ama ailesi ve benim ailem pek sicak bakmiyolar ama kardesimde cocukta birbirlerinden vazgecmiyolar cocugun ailesi bastan istememisti ama simdi sicak bakmaya basladilar tanisildi ailemle falan.Ama.ben kardesimin mutlu olamiycani dusunuyorum ve biri daha var kardesime asik cok asik cok seviyorum diyomus.Sen nisanlansanda evlensende ben senin bir gun ayrilmani beklicem diyomus.
Neyse gecenlerde kardesimin dogum gunuydu cocuk ortak arkadaslarinin birinden ona hediye gondermis.Kardesim ne alaka diye aramis ve ben bunu kabul edemem bu yanlis olur ve senin bunu yapman daha yanlis demis ama cocuk geri yollamamasini yollarsa cok uzulecegini bir beklentisi olmadigini sadece icinden geldigini soylemis.Simdi kardesim napmasi gerektigini bilmiyo ben o cocuga cok uzuluyorum ben kesinlikle geri vermesi gerektigini soyledim ama nasil yapim dedi bana simdi size soruyorum geri yollamasi daha dogru olur degilmi
Aynen katiliyorum size zaten bende dedim em bastan geri ver diyeBence kesinlikle göndersin kardeşiniz diğer kişi veya başkası ile bir yola girdiği zaman hediye gönderen kişi bunu kullanabilir seninle beraberken benim hediyemi kabul etti diye mesela eşim bana aynı şeyi yapsa kıyameti koparırdım onun içinde sorun olabilir ılerisi için.
Kardeşinin yapması gereken tek şey okuluna gitmek. 20 yaşında ne ailesi, ne onayı yahu.Kizlar merhaba
kardeşin boşansa ilk tekmeyi de o aşkından ölen biten çocuk vurur. Sonuçta gerçek hayat, diziler gibi değil.Kardeşin hediyeyi geri göndersinGeri yollamaması demek kendine aşık çocuga umut verip sevgilisine ihanet etmesi demektir.
Ayrıca mühendis çocugu siz ve aileniz neden istemiyor?
Bu arada sevgilisi olan kızın pesinden kosan nisanlansanda evlensende ayrilmanı bekleyecegim diyen bir adam sağlam pabuç değildir. hiçte üzünülesi bir durumu yok.
Hediyeyi tabi ki göndersin. .Ne gerek var yani..Kizlar merhaba
Bir parfüm seti uğruna da hali hazırda ki ilişkisini zedelemesin.Parfum seti istiyo ama simdi geri yollarsam herkes duycak diyo gizli getirmis arkadasi bugun tekrar konustum vericem dedi
Haklisiniz geri vercem dediHediyeyi tabi ki göndersin. .Ne gerek var yani..
Bu çocuk çok arabesk değil mi? Yani söyledikleri hiç inandırıcı da değil.
Kardeşiniz sonradan bu hediyeyi aldığına pişman olur gerek yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?