Dogum gununde gelen hediye

Yollayın . Bir de şu açıdan bakın bu kadar seviyorsa sessizde kalabilir. Bu elde etmeye calismak. Hemde ilişkisi olduğunu biliyor. Komplo teorisi gibi gelebilir söyleyeceğim ama bu diger kişinin; bir şeyleri aşma istegi ilerde diyelim ki kardesinizle evlendi ; evliyken baskasina da bunu yapabilme kabileyetini gösterebilir. O sevgiler cok seyrek kaliyor nedense evlenince. 2 yıllık iliskide ailelerin istememe sebebi nedir?. Birde nasil başlıyorsa öyle gidiyor.

Bende oyle dusunuyorum.Istememe sebepleri daha erken dediler cocuk bir an once olsun bitsin istedi ailesine karsi geldi evlatlari karsi gelince kardesimden bildiler zorakide olsa tanisma oldu simdi sevmeye basladilar gorumce olacak kiz kardesime abim seni cok seviyo sakin ayrilmayin demis kardesim bi ara ayrilmak istemisti ailesinden oturu

Bence kesinlikle göndersin kardeşiniz diğer kişi veya başkası ile bir yola girdiği zaman hediye gönderen kişi bunu kullanabilir seninle beraberken benim hediyemi kabul etti diye mesela eşim bana aynı şeyi yapsa kıyameti koparırdım onun içinde sorun olabilir ılerisi için.

Aynen katiliyorum size zaten bende dedim em bastan geri ver diye

Kardeşinin yapması gereken tek şey okuluna gitmek. 20 yaşında ne ailesi, ne onayı yahu.

kardeşin boşansa ilk tekmeyi de o aşkından ölen biten çocuk vurur. Sonuçta gerçek hayat, diziler gibi değil.Kardeşin hediyeyi geri göndersin

Hediyeyi tabi ki göndersin. .Ne gerek var yani..

Bu çocuk çok arabesk değil mi? Yani söyledikleri hiç inandırıcı da değil.

Kardeşiniz sonradan bu hediyeyi aldığına pişman olur gerek yok..

İllada geri almiyorsa muhatap olmaya gerek yok.cope atip fotosunu ceksin.yarin bir gun erkek arkadasina gidip de senin sevgiline hediye gonderdim o da kullaniyor falan diye sacmalarsa ya da kulagina giderse adamanin kanit olsun.ben onemsemedim direk cope attim der.

Böyle platonik saplantılı ya da herneyse böyle tiplere dikkat edin

Kaçırdığım bir nokta mı var? Hediyeyi bastan neden aldı? Hayır bir de merak edip açtı baktı mı? Bir kere hediyeyi alması bile bir umuttur. Baştan kabul etmeyecekti. Veren kişi zorladıysa da onun gözünün önünde çöpe atacaktı

Hediyeyi kabul etmek cocuga umit vermek demektir.
Bi gun kardesiniz sevgilisiyle disardayken adam onlarin karsisina cikip cocuga sevgilin hediyemi kullaniyor filan dese cok buyuk kavga cikar.
Bence geri versin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…