Doğum gününde kendine hediye al diye para veren eşim sizce bu normal mi?

asksizmevsim

Pamuğunu kucağına almış mutlu bir anne
Kayıtlı Üye
9 Mart 2015
2.169
1.567
83
İyi akşamlar hanımlar
Yarın benim doğum günüm çok büyük bir hediye bekleyen biri değilim açıkçası bir çiçeğe bile sevinen biriyim eşim işten geldi dedim git üstünü değiştir yemek o zamana hazır olur dedim. Ben dışarı çıkıcam dedi. Başta bozuldum sonra dedim ki hediye alacak herhalde neyse yatak odasına gitti ısrarla beni çağırıyor neyse gittim yanına 50 TL verdi. Kendine hediye alicakmisim sonra diyor ki yarın gider alırız beraber tabi suratım düştü bu sürat ne dedi. bana yok birşey dedim ama ağlamamak için zor tuttum kendimi bu kabalık değilmiş ben abartiyormusum çok ince dusunuyormusuz biz kadınlar bende dedim ki eğer hediye bulamadiysan bugün beraber cikabilirdik demez mı arkadaşlarımla çıkıcam yarın 12 ye kadar değil mı yarın çıkar alırız diye eve gelirken biber fidesi almış çilek ile demez mı çilek aldım biber aldım resmen dalga geçiyor ben mı abartiyorum hamileyim ondan mı bu kadar zoruma gitti siz olsanız napardiniz?

Çok çirkin olmuş ne yalan söyleyeyim. Sizin paranız yok mu isteseniz çıkar kendiniz de alırsınız sonuçta. Alacak bir şey bulamiyorsa almasın daha iyi.

Erkeklerin geneli gerçekten böyle özel gün konusunda çok odun davranıyor.

Saçmalamış iyice. Hiç hediye almasa daha iyi. 50 TL verilir mi yahu
Fenomen Urfalı geldi aklıma. Para veriyok gitsin kendine alsın :)
Sana kabalık olarak gelebilir ama bence değil diyor hatirlamasam daha mı iyi dedi çıkarken hadi git artık dedim daha dikilmiş bana bakıyordu kapıyı suratına çarptım bende insan bı çiçek alır ne bileyim kolye küpe ihtiyacım olmasa bile düşün birşey bul al demi

Yarın 12ye kadar süresi var alırız demesi de ayrı bir sacma

diğer ıvır zıvır günleri gectim benim için doğum günü çok önemli
hadi dışarı çıkalım sen sec diyebilirdi ama beyefendi arkadaslarıyla çıkacakmış aman ne önemli
o 50 lirayı kendisine çok güzel (!) bir şekilde iade ederdim

Verirken diyor ki sevinmedin bende dedim daha öğrenemedim mı ben para düşkünü değilim hediyenin parasına da önem vermem sevgiliyken De sana soruyordum ne alayım beraber alalım diye diyor çok saçma ayakkabı istediğimi biliyordu gidip alabilirdi ama kolayına geldi para vermek evlendikten sonra iyice okuzlesti

kusura bakmada 50 TL mi o paraya ne alınırkı cocuga harclık verır gibi. iğrenc acıkcası

pra vs. hiç önemli değil önemli olan tavrı çok çirkin

Geçiniz şu bız kadınlar ince düşünüyoruz, erkekler kalın... Fılan. Erkekler beyinsiz fılan degıl yapmak istese, en odun denebılecek adam bıle neler neler döktürür. Bende özel günlere çok önem veren, sık sık hedıye alan bır tıp degılım çok önemsemem ama kalkıpta elıne para tutuşturup kendıne hedıye al demem, demedim. Bunun için romantıklıgın zirvesınde olmaya gerek yok.​

Olsun unutmamis en azindan olumlu dusun problemleri buyutme yarin yemege gidin eglenin bosverin

bosver cnm ya yine hatirlamis da 50 tl vermis al bir gizel harca.erkekler evlenince boyle oluyor hem dogumgunu bana sacma geliyor evlilik yildonumu olsa neyse de yinede onun dusunmesini bekleme.orgsnizasyonunu yap esini sen gotur oda gezdirsin seni.ben oyle yapiyorum esimde cok guzel uym sagliyor ama hatirlamaz bende beklemem sonucta egleniriz.biraz ilimli ol cnm esini de bunaltma evlenince oduna bagliyolar napsak bos malesef..

Esinizin soyleme sekli biraz tuhaf. Benimde dogum gunum geceli 1 hafta oldu. Esimle zevklerimiz pek uyusmuyo. Dedim bana kiyafet sakin alma. Hatta sen bana para ver ben alirim dedim. Esimde oyle hediyemi olur dedi. Galiba bende esin gibi dusunuyorum sadece soyleme sekli ve disari cikmasi sacma olmus. Onun disinda bana para verse ben istedigim seyi alirim kafasindayim. Ama bu kafa sacma onuda biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…