- 9 Mart 2015
- 2.169
- 1.567
- 83
- Konu Sahibi asksizmevsim
-
Çok çirkin olmuş ne yalan söyleyeyim. Sizin paranız yok mu isteseniz çıkar kendiniz de alırsınız sonuçta. Alacak bir şey bulamiyorsa almasın daha iyi.
Erkeklerin geneli gerçekten böyle özel gün konusunda çok odun davranıyor.
Sana kabalık olarak gelebilir ama bence değil diyor hatirlamasam daha mı iyi dedi çıkarken hadi git artık dedim daha dikilmiş bana bakıyordu kapıyı suratına çarptım bende insan bı çiçek alır ne bileyim kolye küpe ihtiyacım olmasa bile düşün birşey bul al demiSaçmalamış iyice. Hiç hediye almasa daha iyi. 50 TL verilir mi yahu
Fenomen Urfalı geldi aklıma. Para veriyok gitsin kendine alsın :)
Sana kabalık olarak gelebilir ama bence değil diyor hatirlamasam daha mı iyi dedi çıkarken hadi git artık dedim daha dikilmiş bana bakıyordu kapıyı suratına çarptım bende insan bı çiçek alır ne bileyim kolye küpe ihtiyacım olmasa bile düşün birşey bul al demi
Verirken diyor ki sevinmedin bende dedim daha öğrenemedim mı ben para düşkünü değilim hediyenin parasına da önem vermem sevgiliyken De sana soruyordum ne alayım beraber alalım diye diyor çok saçma ayakkabı istediğimi biliyordu gidip alabilirdi ama kolayına geldi para vermek evlendikten sonra iyice okuzlestidiğer ıvır zıvır günleri gectim benim için doğum günü çok önemli
hadi dışarı çıkalım sen sec diyebilirdi ama beyefendi arkadaslarıyla çıkacakmış aman ne önemli
o 50 lirayı kendisine çok güzel (!) bir şekilde iade ederdim
kusura bakmada 50 TL mi o paraya ne alınırkıSana kabalık olarak gelebilir ama bence değil diyor hatirlamasam daha mı iyi dedi çıkarken hadi git artık dedim daha dikilmiş bana bakıyordu kapıyı suratına çarptım bende insan bı çiçek alır ne bileyim kolye küpe ihtiyacım olmasa bile düşün birşey bul al demi
Verirken diyor ki sevinmedin bende dedim daha öğrenemedim mı ben para düşkünü değilim hediyenin parasına da önem vermem sevgiliyken De sana soruyordum ne alayım beraber alalım diye diyor çok saçma ayakkabı istediğimi biliyordu gidip alabilirdi ama kolayına geldi para vermek evlendikten sonra iyice okuzlesti
O an hiç aklıma gelmedi inan ki sonra dedim keşke almasaydimÇocuğa git bakkaldan kendine çikolata al der gibi olmuş. Çok kırıcı. Ben olsam almazdım parasını. Benim kendime hediye alacak param var, sen zahmet etme derdim
Eşinizin doğum gününde sizde ona 20 lira verin al kendine (sigara iciyorsa) 2 paket sigara al diyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?