Doğum gününde kendine hediye al diye para veren eşim sizce bu normal mi?

50 tl bana cok az gelirdi.Ben pek duygusal degilim bu konularda bi 150-200 olsa olabilirIstemedigim ihtiyacim olmayan seylerin supriz diye alinmasini sevmiyorum kendim deneyip ,begenip almam lazim

valla erkekler böyle konularda böyle
düşünemiyorlar
aynı erkek beyinli annem olduğu için anlıyorum yani
anneme hediye değil para ver daha çok sevinir
düz mantık...

Para değil de tavrı çok çirkin. Çocuğuna haftalık harçlık verir gibi, üstelik doğumgünü gibi bir olay. Hiçbir şey alamadıysan yemeğe falan çıkar bari.

hitapda sikinti var yarin dogumgunuyse yarinda alinabilir evet ama bunu ifade edis bicimi 50 lira vermesi falan yanlis..neye ihtiyacin varsa onu alalim diyebilirdi belki yarin pasta falan getirip surpriz yapar

Erkekler malesef pek hassas olmuyorlar bu konularda
Bak ne güzel hamilesin bir bebek vereceksin ona en güzel hediye senden ona o bahçeden bir çiçek koparsa sen daha mutlu olursun anladığım kadarıyla tam odun bunlar tam odun biraz öncede yazdım onun doğum gününde de sen çıkar 20 lira ver 2 paket sigara al kendine de anlasin hatasını

Yarin 12' ye kadar suresi var demesi hiç olmamış.

Hamilesiniz yangina korükle gitmek istemem. Sorun şu ki o yaptığınin kırıcı oldugunun farkında degil.

Hic para vermeyip kahvalti hazirlayip mutlu yillar dilese bile bir emektir. Bence bir taraftan seni unutmadım aklimdasin demek isterken bunu nasıl yapacagini bilememis.

kusura bakmada 50 TL mi o paraya ne alınırkı cocuga harclık verır gibi. iğrenc acıkcası
50 lira kimine göre çocuğa verilecek harçlık, kimine göre de ay sonunu yetiştirmek için idare edilmesi gereken para olabilir iğrenç kelimesi hiç hoş değil...

Çirkin bir davranış düşüncesizce .... Sende doğum gününde eline 20lik sıkıştırırsın artık ...

50 lira kimine göre çocuğa verilecek harçlık, kimine göre de ay sonunu yetiştirmek için idare edilmesi gereken para olabilir iğrenç kelimesi hiç hoş değil...
bana gör iğrenç bir hareket. 50 Tl evet çok az ne alcak o parayla allahını seversen.... o haraketi yapcağina bir cıcek cıkolatada mı alamadı... bu benşm görüşüm kimseyl alakadat etmez iğrenç...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…