Kendine saygın olsun yeter.1 ay önce erkek arkadaşım ilişkiyi bitirmek istedi. Bitirme sebebi de bakireliğimi sorguladı.Ciddibirisin benim için önemli dedi. Bakireyim dediğim halde eski sevgililerimle ne kadar yakınlaştığımı sordu bu sefer. Ben de sinirledim bu duruma sildim her yerden. 1 aydır hiç iletişim olmadı. Bugün doğum günümdü. Twitterdan “bugün onun doğum günü ama ben yazamıyorum” diye bir tweet beğenmiş. Tweeti beğenip 6 saat sonra beğeniyi geri çekmiş. Çok özledim onu çünkü çok saçma sebepten bitti. Yazmak istiyor bi yanım Ne yapmalıyım
Çok özür dileyerek soruyorum ama aklınızı peynir ekmekle mi yediniz?1 ay önce erkek arkadaşım ilişkiyi bitirmek istedi. Bitirme sebebi de bakireliğimi sorguladı.Ciddibirisin benim için önemli dedi. Bakireyim dediğim halde eski sevgililerimle ne kadar yakınlaştığımı sordu bu sefer. Ben de sinirledim bu duruma sildim her yerden. 1 aydır hiç iletişim olmadı. Bugün doğum günümdü. Twitterdan “bugün onun doğum günü ama ben yazamıyorum” diye bir tweet beğenmiş. Tweeti beğenip 6 saat sonra beğeniyi geri çekmiş. Çok özledim onu çünkü çok saçma sebepten bitti. Yazmak istiyor bi yanım Ne yapmalıyım
Doğru haklısınSana güvenmeyen biri doğum gününde yazsa nolur söyler misin bana? Ay lütfen kendinize gelin. Her hareketten de bir mana çıkarmayı bırakın. Sevseydi şuan birlikteydiniz.
Kendisi her halti yiyip sonra da sana degil de bacak arana deger verene sen neden deger veriyorsun? Sakın yazma kendine deger ver birazcik ya1 ay önce erkek arkadaşım ilişkiyi bitirmek istedi. Bitirme sebebi de bakireliğimi sorguladı.Ciddibirisin benim için önemli dedi. Bakireyim dediğim halde eski sevgililerimle ne kadar yakınlaştığımı sordu bu sefer. Ben de sinirledim bu duruma sildim her yerden. 1 aydır hiç iletişim olmadı. Bugün doğum günümdü. Twitterdan “bugün onun doğum günü ama ben yazamıyorum” diye bir tweet beğenmiş. Tweeti beğenip 6 saat sonra beğeniyi geri çekmiş. Çok özledim onu çünkü çok saçma sebepten bitti. Yazmak istiyor bi yanım Ne yapmalıyım
Arkadaşlarım kafamı karıştırdı. Her erkek merak eder sorar bu durumu dediler. Sormaması kötü dediler iyi bi şey seninle ciddi düşünmüş falan. BilemedimKendisi her halti yiyip sonra da sana degil de bacak arana deger verene sen neden deger veriyorsun? Sakın yazma kendine deger ver birazcik ya
Neden canım açıklamasını da yap baribazı hemcinslerime acıyorum ve üzülüyorum.
Beni sinirlendirdiği için ben de evet yakınlaştım dedim hepsiyle o da sinirlendi öyle bitti yani aslında olmayan bi şeydenSaçma sebepten bitti derkenbundan daha iyi bitiş konusu olamaz asıl
1 ay önce erkek arkadaşım ilişkiyi bitirmek istedi. Bitirme sebebi de bakireliğimi sorguladı.Ciddibirisin benim için önemli dedi. Bakireyim dediğim halde eski sevgililerimle ne kadar yakınlaştığımı sordu bu sefer. Ben de sinirledim bu duruma sildim her yerden. 1 aydır hiç iletişim olmadı. Bugün doğum günümdü. Twitterdan “bugün onun doğum günü ama ben yazamıyorum” diye bir tweet beğenmiş. Tweeti beğenip 6 saat sonra beğeniyi geri çekmiş. Çok özledim onu çünkü çok saçma sebepten bitti. Yazmak istiyor bi yanım Ne yapmalıyım
Bunu mu hesapladınız cidden?6 saat sonra beğeniyi geri çekmiş
Evet ederdimİyikide kutlamamış doğum gününüzü yoksa yine affedicekmissiniz.
1 ay önce erkek arkadaşım ilişkiyi bitirmek istedi. Bitirme sebebi de bakireliğimi sorguladı.Ciddibirisin benim için önemli dedi. Bakireyim dediğim halde eski sevgililerimle ne kadar yakınlaştığımı sordu bu sefer. Ben de sinirledim bu duruma sildim her yerden. 1 aydır hiç iletişim olmadı. Bugün doğum günümdü. Twitterdan “bugün onun doğum günü ama ben yazamıyorum” diye bir tweet beğenmiş. Tweeti beğenip 6 saat sonra beğeniyi geri çekmiş. Çok özledim onu çünkü çok saçma sebepten bitti. Yazmak istiyor bi yanım Ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?