- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
- Konu Sahibi redvelvetcake
-
Allah razı olsun cevap için gerçekten biraz anlaşılabilir olduğum için sevindim:) anladım anladım, ben de ona takıldım zaten. Sonuçta kapısına pastayla gidiyoruz hala tavır bir de ustune arkadaşımı çağırmıyorlar falan saçma geldi. Hoş zaten ben de gitmeyeceğim ama yine de sinir oldum çağırmadıkları zamanBoşversene sen milleti ya, keyifleri bilir. İnsan kapısına elinde pastayla gelen insana üfleyip püfleyip surat mı asar? Derdi nedir ne değildir bilemem ama ayıp bence. Bırak gözünü seveyim şu sahte arkadaşlıkları, kafan kime yatkınsa onunla arkadaş ol, görüş. Canının istemediği doğum gününe de gitme. Herkes her şey kendi istediği gibi olsun istiyor ama öyle değil o işler. Kafa yormaya bile değmez. Evet, çizim tatlı olmuş ama ben olsam onun için bile uğraşmam.Her neyse, umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir.
off valla benim de kafam karıştıHep arkadaşlarından cekiyosun. Arkadasliklarina bi reset atsan butun sorun ortadan kalkacak.
Senin bile anlamadigin seyi biz nasil anlayip çözelim de fikir verelim?
Kiminle mutluysan onunla takıl, ben özellikle üniversiteye başladığımdan beri insanların samimiyetten ne kadar uzak olduklarını anladım o yüzden hiç öyle milletle yakınlaşıp, onlara zamanımı ayırıp daha sonra beni hayal kırıklığına uğratma ihtimalleriyle bile uğraşmıyorum ve böyle çok mutluyum. :) Çok az yakın arkadaşım var, onlarla bile mesafem vardır. İnsana ailesi bile posta koyuyor, arkadaşı mı koymayacak? Tabi çok çok iyi insanlar için söylemiyorum ben bunları. Hiçbir şeye mecbur değilsin, nasıl istiyorsan öyle yap. Beni sınıftan, zamanında sevgilisi yüzünden çevresinden kendini soyutlayan arkadaş(!) telefonla arıyor, hiç arayıp sormuyorsun diye sitem ediyor. Ben de ona "sen de aramıyorsun" diyorum, o konu da orada kapanıyor. Boşver.Allah razı olsun cevap için gerçekten biraz anlaşılabilir olduğum için sevindim:) anladım anladım, ben de ona takıldım zaten. Sonuçta kapısına pastayla gidiyoruz hala tavır bir de ustune arkadaşımı çağırmıyorlar falan saçma geldi. Hoş zaten ben de gitmeyeceğim ama yine de sinir oldum çağırmadıkları zaman
biz de aynı şeyi düşünüyoruz su an1 ve 2 numara 3 ve 4 numara ile arkadaş olmak zorunda mi
Tam ortadan işte eşit bölünün gitsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?