doğum gününü unuttum nasıl telafi edeceğimmm

tiddly

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2013
126
1
46
ya kızlar çok büyük bir eşeklik ettim ve sevgilimin doğum günün unuttum. bu aralar aramız limoniydi. biliyorum bu bir bahane olamaz kesinlikle ama oldu işte. ve çok üzgünüm.nasıl telafi edeceğim yapacağım çalışmadığım için hediye de alamıyorum valla delireceğim sıkışıp kaldım ne olur bir fikir bir yardım kızlar yaaa ((

İnsanlık hali canım unutabiliriz , güzel bir hediye alman bence yeterli .
Nasılsa unuttum geçti diye almamazlık yapma ufakta olsa bir şey al.

Bende eşiminkini unttm o söylemeseydi aklma gelmycekti.çok utandm çünkü o hep hatrlar ve hediye alr.ben bkere ble kutlamadm.şansmıdır nedir hep o tarihler kavga olur:))
Işte söyledi bende artk hediye almadm ama gnlünü bi şekil aldm

sevgilinz bu konularda hassas biri değilse sorun etmeyin. erkekler genelde sorun etmez diye bilirim ama sizinki nasıl onu siz bilirsiniz

önemli değil demişti ama sonra yine kırıldığını söyledi. mesele hediye filanda değil aslında biz uzun zamandır birlikteyiz ve benim unutmam ağırına gitti. bunu telafi etmem gerekiyor

sizin durumda sıkıntılıymış valla ama gönlünü almışın en azından. benim de yapmam lazım :)

yarına kadar bir şeyler planlamam lazım. çok yakın 2 arkadaşı var onlarla cafede buluşsak ben pastayı önceden cafeye götüreceğim. maksat sevdiği arkadaşlarıyla bir arada olup gecikmiş pastasını yemek. kardeşime anlattım saçma üstünden kaç gün geçti anlamsız diyor. ne yapacağımı şaşırdım

önemli değil demişti ama sonra yine kırıldığını söyledi. mesele hediye filanda değil aslında biz uzun zamandır birlikteyiz ve benim unutmam ağırına gitti. bunu telafi etmem gerekiyor

ne hediye alacağınızı bilmem ama eğer bu aralar kafanız doluysa ve bu yüzden unuttuysanız bunu ona söyleyin. işte kafam şuna takıldıydı da o yüzden unuttum falan dersiniz.

alayım pastamı elime beklerim kapıda çıkınca tataam ben :) başbaşa gideriz bir yere otururuz. ama yaninada ufak ta olsa bir şeyler almam lazım yokmu ilginç hediye sürpriz fikri olan

Yap valla.benimki çok sevindi.

öyle yapacağım artık hiç bir şey yapmamaktan iyidir. yaninada hediye alsam daha iyi olur sanki. ama ne alacağım. kıyafet tarzı hediyeler olmaz. fotoğraf çerçevesi alıp içine bizim fotomuzu koysam o da çok klasik

alayım pastamı elime beklerim kapıda çıkınca tataam ben :) başbaşa gideriz bir yere otururuz. ama yaninada ufak ta olsa bir şeyler almam lazım yokmu ilginç hediye sürpriz fikri olan

Ben bütün fotograflarimizi bi deftere yapıştırıp her birinin yanına da küçük küçük notlar yazmıştım. En çok beğendiği hediye olmuştu :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Pasta al iş çksna yakn gt.sonra biyerlere gidin kutlayın.ne eksikse onu al ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…