İnsanlık hali canım unutabiliriz , güzel bir hediye alman bence yeterli .
Nasılsa unuttum geçti diye almamazlık yapma ufakta olsa bir şey al.
sevgilinz bu konularda hassas biri değilse sorun etmeyin. erkekler genelde sorun etmez diye bilirim ama sizinki nasıl onu siz bilirsiniz
Bende eşiminkini unttm o söylemeseydi aklma gelmycekti.çok utandm çünkü o hep hatrlar ve hediye alr.ben bkere ble kutlamadm.şansmıdır nedir hep o tarihler kavga olur:))
Işte söyledi bende artk hediye almadm ama gnlünü bi şekil aldm
sizin durumda sıkıntılıymış valla ama gönlünü almışın en azından. benim de yapmam lazım :)
önemli değil demişti ama sonra yine kırıldığını söyledi. mesele hediye filanda değil aslında biz uzun zamandır birlikteyiz ve benim unutmam ağırına gitti. bunu telafi etmem gerekiyor
Ben süpriz yaptm ona
nasıl bir sürpriz yaptın. özel dğlse paylaşabilirmisin. fikir edinmiş olurum bende
ne hediye alacağınızı bilmem ama eğer bu aralar kafanız doluysa ve bu yüzden unuttuysanız bunu ona söyleyin. işte kafam şuna takıldıydı da o yüzden unuttum falan dersiniz.
Öyle çok şahane bişey degil ama.
Işyerine gittim pastayla)))
Yap valla.benimki çok sevindi.ayy bende mi öyle yapsam acep :)
Yap valla.benimki çok sevindi.
alayım pastamı elime beklerim kapıda çıkınca tataam ben :) başbaşa gideriz bir yere otururuz. ama yaninada ufak ta olsa bir şeyler almam lazım yokmu ilginç hediye sürpriz fikri olan
öyle yapacağım artık hiç bir şey yapmamaktan iyidir. yaninada hediye alsam daha iyi olur sanki. ama ne alacağım. kıyafet tarzı hediyeler olmaz. fotoğraf çerçevesi alıp içine bizim fotomuzu koysam o da çok klasik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?