tiddly Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Mart 2013 126 1 46 3 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi tiddly #21 başka tavsiyesi olan yok sanırım
R Rossiene Nirvana Kayıtlı Üye 21 Nisan 2009 5.283 3.579 773 3 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi tiddly #22 tiddly .!.: yok alacağımda nasıl bir şey alsam ne yapsam bilemiyorum ki.s Genişletmek için tıkla... Giyecek al bence , şahsen bana hediye alıncak olsa ya çikolata ya giysi isterim
tiddly .!.: yok alacağımda nasıl bir şey alsam ne yapsam bilemiyorum ki.s Genişletmek için tıkla... Giyecek al bence , şahsen bana hediye alıncak olsa ya çikolata ya giysi isterim
tiddly Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Mart 2013 126 1 46 3 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi tiddly #23 elf0 .!.: Ben bütün fotograflarimizi bi deftere yapıştırıp her birinin yanına da küçük küçük notlar yazmıştım. En çok beğendiği hediye olmuştu :) Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir. Genişletmek için tıkla... eveet güzel bir şey benim aklıma gelmemişti. bak bunu deneyebilirim işte. umarım yazacak yaratıcı notlar da bulurum. thanks canım
elf0 .!.: Ben bütün fotograflarimizi bi deftere yapıştırıp her birinin yanına da küçük küçük notlar yazmıştım. En çok beğendiği hediye olmuştu :) Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir. Genişletmek için tıkla... eveet güzel bir şey benim aklıma gelmemişti. bak bunu deneyebilirim işte. umarım yazacak yaratıcı notlar da bulurum. thanks canım
elf0 "Her Daim Babasının Kızı" Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Temmuz 2013 672 233 133 32 3 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi tiddly #24 Bide erkeklerin kalbine giden yol midesinden geçer diye bi laf vardır ... kesinlikle katılıyorum. ve birde saat alıp her saniyem sen diye bi not dusebilirsin Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bide erkeklerin kalbine giden yol midesinden geçer diye bi laf vardır ... kesinlikle katılıyorum. ve birde saat alıp her saniyem sen diye bi not dusebilirsin Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tiddly Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Mart 2013 126 1 46 3 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi tiddly #25 akidem .!.: Giyecek al bence , şahsen bana hediye alıncak olsa ya çikolata ya giysi isterim Genişletmek için tıkla... bende şahsen öyle isterim ama bir çok kez aldım zaten ve o bir erkek bizim kadar giyimden hoşlanmıyor. genleri böyle :)
akidem .!.: Giyecek al bence , şahsen bana hediye alıncak olsa ya çikolata ya giysi isterim Genişletmek için tıkla... bende şahsen öyle isterim ama bir çok kez aldım zaten ve o bir erkek bizim kadar giyimden hoşlanmıyor. genleri böyle :)
elf0 "Her Daim Babasının Kızı" Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Temmuz 2013 672 233 133 32 3 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi tiddly #26 tiddly .!.: eveet güzel bir şey benim aklıma gelmemişti. bak bunu deneyebilirim işte. umarım yazacak yaratıcı notlar da bulurum. thanks canım Genişletmek için tıkla... Google en büyük yardımcım olmuştu tavsiye ederim ;-) Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tiddly .!.: eveet güzel bir şey benim aklıma gelmemişti. bak bunu deneyebilirim işte. umarım yazacak yaratıcı notlar da bulurum. thanks canım Genişletmek için tıkla... Google en büyük yardımcım olmuştu tavsiye ederim ;-) Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
E evrim80 Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Mayıs 2014 159 77 38 3 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi tiddly #27 Bence de sacma ne gerek var...Size bunun icin trip atiyorsa daha da sacma..