Doğum hakkında doktorun söylediği...

Daha çok erken canım döner daha bebisin boşuna stres yapma bebeğinin tadını çıkar :) cinsiyet belli mi

Daha sonra gittiğin kontrolde Zeynep Kamildeki doktor eğer normal doğum yapabilirsin derse doğumu Zeynep Kamilde mi yapacaksın en çok onu merak ettim konunda.
Tüp bebek raporu çıkartmaya uğraşırken çok gittim geldim Zeynep Kamile doğumhane ile infertilite polikliniği yan yanaydı. Hamile kadını içeri alıyorlar yanına saatlerce kimse çıkamıyor 4-5 saatte 1 bilgi veriyorlar sadece. Çok büyük konuşmayım ama zorda kalmadıkça o hastanede doğum yapmak istemem açıkçası.

daha çok erken
moralinizi bozmayın
ayrıca doktorunuz zaten sezeryan olacak diye sizi korkutmak istememiştir
moralini bozma daha doğuma var

Selam
Sen de bahsedilen riskli durum plas previa değil plas perkreata
Yani eski sezaryen olduğun yere bebeğin eşinin yapışma durumu ve hatta bazen eski kesilen yerden mesaneye doğru bebeğin eşi girer.
Sezaryene dahi zordur.Eğer ileri derece ise Bebek alınır arkasından rahim alınır.Ameliyatı çok kanamalıdır.
19 haftada plas perkreata şüphesi oldursa mutlaka hastaya söylenir çünkü önemli bir durumdur.Görüntü inş ilerleyen haftalarda yer değiştirir plasanta,değiştirebilir çünkü.Ayrıca Zeynep Kabil'de bir Dr perkreata şüphesi derse üstüne on doktor yok dese yine Zeynep Kamile güven çünkü perkreata hastalarını takip eden bu konuda çok tecrübeli bir merkez.Bu hastaları sezaryen Zaman'ı çok az hastane kabul eder.

Konuyla alakalı bilgim yok ama yorum yapmak istedim. Doktorlarin bazıları en kötüsünü söylemeyi çok seviyorlar saolsunlar. Hiç kendinizi uzmeyin kafayada takmayin düzelir inşallah. Hamileligimin başından beri yoğun kanamalar yaşadım devamlı acile kosuyorduk artik. Ben o kadar kotu durumdayım kanama alanından dolayı nerdeyse bebeğim dusecek doktor bana orda ne dedi biliyor musunuz bu bebek ya duser ya kanama alanın cekilir vücut emer. Ama senin 12 14. Haftalarda gebeliğini sonlandirabiliriz yok bebek kosedeymis oraya buyurse rahmi yirtarmis alınması gerekirmis. Bunu bana dokuzuncu haftamda söyledi. Şimdi baska doktora gidiyorum böyle birşey soz konusu değil diyor. Bazıları cidden moral bozmayi seviyor yani.

Uzattim biraz ama umarım sağlıkla tam zamanında dogurursunuz meleginizi :)

BDV'ye uygun olmayan konular kapatılmakta ve konu sahibesine uyarı verilmektedir.
Lütfen konuları doğru bölümlere açınız.
Bu konu için uygun bölüm Gebelik'tir.

Back
X