Doğum hakkındaa (duygularım karışık)

kirmizibasliklihatun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2017
394
178
53
Hanımlar bir bebek dünyaya getirecek olmak kadar güzel bir duygu yok bunu yaşayanlar çokyi bilir. Rabbim herkese de nasip etsin. Benim doğumuma ili hafta kadar süre kaldı. (erken davranıp gelmezse bebişim)
Ama gel gör ki şu son zamanları çok zor geçiriyorum. Hiç böyle olmamıştım doğum nasıl olacak, kötü bişey yaşar mıyım, saçma sapan düşünceler, kaygılar.. İnanın başın ağrıyor.. Doğumdan sonra nasıl olacak nasıl alışıcam değişik durumlara ayy bilmiyorum bir yanım çok heyecanlı mutlu bir yanım endişeli tedirgin farklı duygular içindeyim.
Sizce normal mi?
Hayırlısı ile atlatmak istiyorum bu durumu.

Normal hissettiklerin ben Doğuma iki hafta kala vazgeçtim alın diye ağladığımı hatırlıyorum :)
Öyle korkuyordum ki dünyanın en mutsuz insanıydım
Taki Doğum olacağı gün gelene kadar sabah 9 da Doğuma girecektim sezeryan oldum 7 de evden çıkarken kuş gibiydim ve öyle mutluydum ki
Özellikle bebeğimin ilk sesi aman allahım dedim ya görünce hayran kalmıştım herşey o ana kadar yani takma boşyere hiç birşeyi vesvese sadece

Ne güzel Allah bağışlasın.
Şu son zamanlarda o kadar vesvese geliyor ki mutlu olmak yerine kederleniyo insan bende kucağıma alayım artık :/

Yaşadıkların çok normal. Ben ertesi gün hastaneye yatacakken ağlamaya başlamıştım ben bu bebeğe nasıl bakarım, beceremez zarar verirsem ne olacak diye. Kaygının normali sizi iyi bir anne yapar. fazlası ise çevrenizi de sizi de yıpratır. Allah hepimize evlatlarımızı hayırla kucağımıza almayı nasip etsin.

Katılıyorum. İnşallah kaygımızı orta seviyede tutabiliriz. Hayatımın dönüm noktalarından biri olucak herşey güzel olur inş

Hayatta sevdiğin adamla birlikte yapabilecegin tek şey bu ikinizden bir parca senin kanından senin canindan içinde yeşermiş büyümüş küçücük bir armağan dünyada sahip olabilecegin en değerli varlığın o olacak.. Elbette kafan karışacak korkacaksin annelik iç güdülerin hormonların hepsi başka bişi hissettirecek.. Ama biliyorum ki her ne kadar zor da olsa buna değecek ve biz mükemmel anneler olacağız ayaklarimizin altına serilen cennetin hakkini vericez çatır çatır dogurcaz hic korkmiycaz biz anne olucaz güçlü olucaz onlara kol kanat gericez doğum sadece bi an ama evlat omur boyu evlat onu dünyaya getirdigin için ne kadar özel olduğunu düşün sen bi canlı getiriyorsun dunyaya minnacik mis kokulu pembecik bi insancik dusunsene.. Korkuyu aklından sil yok et huzurla hevesle bekle.. Bide o meşhur doğum hikayelerinden kaç bacım bizi korkutan o hikayeler... Rabbim sağ salim kucagimiza aldirsin hepimizi inşallah.. Sabırsızlıkla bekliyorum ben bebeğimi korkularimi hep bu düşüncelerle sildim attım...

O kadar güzel yazmışsın ki. Zaten ben ona mucizem diyorum Rabbim ne güzel bir duygu tattırdın bana deyip şükrediyorm. Son zamanlarım artık her an gelebilir ve bu yuzden endişe ve kaygım sanırım yoksa artık onu ekrandan değil kucağıma alıp sevmek istiyorum.
İnşallah hayırlısı ile doğumu atlayıp kucağımıza alırız. Dediğin gibi bir anlık zorluk acı ama bir ömür yetiştirmek.. Hepsi çok güzel şeyler. Senin yazıların gibi yazıları okuyunca rahatlıyorum diğerlerinden kaçmak gerek

Ayniyim bende kuzum artik son son zamanlarimiz sürekli kendimi dinliyorum sancim var mi diye hep bakıyorum acaba nişanım gelmiş mi diye.. Son günler gerçektende geçmiyormuş.. O kadar ozluyorumki kizimi icim gidiyor millet dogurdukca bende kucaklamak kokusinu doya doya icime cekmek istiyorum biricigimin. Bian evvel dünyaya gelselerde bizde rahatlasak... O doğurunca görürsün hic uyuyamiycaksincilardan sürekli aglayacakcilardan kurtulmak istiyorum en çok.. Hamilelik ve dogum yeterince zor değilmiş gibi bide felaket tellalligi yapıyorlarya insanlar... Aglarsada bana uyumassada bana kime ne acaba... Kızımı istiyorum ben artık....

Aynen öyle canım bu hassas dönemlerde insan iyi şeyler duymaya ihtiyaç duyuyor resmen.. Bende kucağıma alıp sevmek istiyorum bazen nedensizce ağlıyorum Rabbim kavuştursun bizi meleklerimiz ile.. Benim prensim paşam geliyor Allahın izni ile. Hayırla gelsinler kucaklarımız dolsun çok duygusal güzel anlar aslında doğumun zorluğunu düşünüp kendimi harap etmek de istemiyorum. Herşey güzel olsun

Öyle olacak Allahın izniyle içini ferah tut annesi.. Biz güçlü olursak onlarda güçlü olur ve güzel geçer hersey.. İnşallah bi avazda cikagelirler kolay doğumlar nasip etsin Rabbim.. Ne kadar pozitif bakarsak o kadar iyi gider herşey o yüzden hep güzel şeyler düşünelim.. Oğluşunun göğsünde uyuduğunu hayal et ister istemez bakıp bakıp sevdiğin kokladigin (eminim sende yapıyorsundur bunu) minis minis kıyafetlerini giydirdigini hayal et o minik çoraplar eldivenler oyh.. Çok güzel bişi annelik ya Rabbim tez zamanda nasip etsin dünyaya gelmelerini.. İsteyen herkese de nasip etsin bu duyguyu...

Amiin inşallah canım. Ben konuşmaya başladım çoktan onunla. Rabbim kolaylaştırsın inşallah :*:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…