Doğum haritası baktırmak isteyenler bu başlık altına ge

Rica ederim kizlar
Eldimden geldigince ilgilenmeye calisiyorum

Kuzenime bbakarmisin
Teyzeme bakar misin vs vs gibi ozel mesaja yazmayin lutfen

Inanin cok vaktimi aliyor ve emek.isteyen bir is
Bu sitede ucretli bakarim demiyorim ama
Zamanimi cok fazla aliyor

Inanin bir haritayi iincelemek 3 saati bile buluyor

Uygulamalarda fetmeyinn kisilere itibar etmeyin
Paranizi ona buna gereksiz yere harcamayin

Suna inanin onlar bu kadar detayli bakmiyordur

Ama tabi siz paranizi ancak onlara verirsiniz

Dün atmıştım a önce de tekrar yazdım bilgileri bakarsan çok sevinirim

Dogum saatini yazmamissin

Sabah 8 15 saati değil mi?

Burcun aslan
Ay burcunda oğlak

Doğumda bir rahatsızlık geçirdin mi?
Zihinsel aktivitelerin çok iyi herşeyi çabuk öğreniyorsun dur
Aşk hayatında hep bir tutarsızlık belirsizlik ve zorluk var
Çabuk başladığı gibi çabuk bitiyordurr kavga öfke patlamalariyla duygusal olarak aşk da mutlu olamaiyosundur

Ama aşk da çok şanslı olacaksın çünkü 5.evin de şans noktası var
Ümit ettiğin ne varsa belki bu yaşına kadar gerçekleşmiştir
Belki annen sayesinde belki de bir kadının desteği ile
9.evinde mars var çok hassas ve adil davranıyorsun bu bize her zamankinden daha güvenli ve cesaretli olmamızı sağlar
Yapmak istediğin şeyler kendiliğinden oluşuverir bazen.
.Neyin nasıl ne zaman yapılması gerektiğini çok iyi saptayabilirsin

Arkadaşlar konusunda çok hassassinn belki hiç dostum dediğin kişi yoktur.. beklediğin gibi çıkmayıp hayal kırıklığı yastiyorlardir

Ev aile hayatında ise ebeveynlerden biriyle daha iyi anlaşıyorsun gibi geldi ama.belki annenle ya da bir aldatma boşanma oldu mu
.. Peki sen ailede bir kayıp yaşadın mı küçükken?

Aşk da hayal kırıklığı demiştim.. çocuklara karşı içten bir sevgin var ama ileride anne olduğunda çocuğun icinkorkabilirsin.. sakınan çöpe göz batar misali :)

pratik düşünürsün ve günlük problemlere çözümleri kolayca bulursun..
Manevi olarak ahlaken maddi anlamda onaylanmayan isyan duygusu uyandiran olaylar hayatında olmuştur

Gelelim 2018 solar haritana

Bu yıl Konular aile, aile içi ilişkiler,daha çok sizi en çok düşündüren konulara yoğunlaşır gizli tutarsınız. Duygusal, ruh hali değişken, dalgınlıklar yaşayan biri olursunuz Gelecek yıllara ilişkin planlar yapabilirsiniz.

Bu sene maddi konularda kolay kazanmissindir veyahut İste basarı.

Umutlarin için planlarda iyi veya kötü değişiklik. Kadınlarla ilişkilerde başarı sağlamissindir
İş gezilerin olmuştur

Aileden yardım gelmiştir belki evle ilgili evi guzellestirme..

Nişanlı falan misin? Belki erkek arkadaşın fazla müsrif olmuştur ya da ortaklarla iş yaptığın kişiler para konusunda elinden para çıkmıştır

Güçlü aşk duygusu cesaret olmuştur 5.evinde Jüpiter var ve 7.evinde pluto... Pluto bize ders verir ani şekilde başlayan aşk olduğu gibi ani şekilde biten bir aşk da olabilir

Aniden beklenmedik sıkıntılı bir durum varsa bu ortaya çıkmıştır özellikle aşkla ilgili akışına bırak olayı kendi kendine çözülür

6.evinde Satürn var 6.ev ya sağlık ya iş hayatın

Sağlık olarak yorumlarsam sürekli bir hastalık nedeniyle kaygı hastalık sorunları yasamissindir eğer hastays an başka bir doktora görünmeni oneririm

Eğer iş ile ilgiliyse i iş yerinde memnun değilsin ve çok zor bir süreç yaşıyorsun dur

Bu sene fazla plan yapmissindir Planlar, ilişkiler arkadaşlıklarda değişikliği getirmistir ya da arkadaşlar arasında yanlış anlaşılma durumun

Ben işle ilgili bir sorun gördüm buna değinmek isterim
İş yerinde bir sorun mu oldu ?

Dün atmıştım a önce de tekrar yazdım bilgileri bakarsan çok sevinirim
Sabah 8 15 saati değil mi?

Burcun aslan
Ay burcunda oğlak

Doğumda bir rahatsızlık geçirdin mi?
Zihinsel aktivitelerin çok iyi herşeyi çabuk öğreniyorsun dur
Aşk hayatında hep bir tutarsızlık belirsizlik ve zorluk var
Çabuk başladığı gibi çabuk bitiyordurr kavga öfke patlamalariyla duygusal olarak aşk da mutlu olamaiyosundur

Ama aşk da çok şanslı olacaksın çünkü 5.evin de şans noktası var
Ümit ettiğin ne varsa belki bu yaşına kadar gerçekleşmiştir
Belki annen sayesinde belki de bir kadının desteği ile
9.evinde mars var çok hassas ve adil davranıyorsun bu bize her zamankinden daha güvenli ve cesaretli olmamızı sağlar
Yapmak istediğin şeyler kendiliğinden oluşuverir bazen.
.Neyin nasıl ne zaman yapılması gerektiğini çok iyi saptayabilirsin

Arkadaşlar konusunda çok hassassinn belki hiç dostum dediğin kişi yoktur.. beklediğin gibi çıkmayıp hayal kırıklığı yastiyorlardir

Ev aile hayatında ise ebeveynlerden biriyle daha iyi anlaşıyorsun gibi geldi ama.belki annenle ya da bir aldatma boşanma oldu mu
.. Peki sen ailede bir kayıp yaşadın mı küçükken?

Aşk da hayal kırıklığı demiştim.. çocuklara karşı içten bir sevgin var ama ileride anne olduğunda çocuğun icinkorkabilirsin.. sakınan çöpe göz batar misali :)

pratik düşünürsün ve günlük problemlere çözümleri kolayca bulursun..
Manevi olarak ahlaken maddi anlamda onaylanmayan isyan duygusu uyandiran olaylar hayatında olmuştur

Gelelim 2018 solar haritana

Bu yıl Konular aile, aile içi ilişkiler,daha çok sizi en çok düşündüren konulara yoğunlaşır gizli tutarsınız. Duygusal, ruh hali değişken, dalgınlıklar yaşayan biri olursunuz Gelecek yıllara ilişkin planlar yapabilirsiniz.

Bu sene maddi konularda kolay kazanmissindir veyahut İste basarı.

Umutlarin için planlarda iyi veya kötü değişiklik. Kadınlarla ilişkilerde başarı sağlamissindir
İş gezilerin olmuştur

Aileden yardım gelmiştir belki evle ilgili evi guzellestirme..

Nişanlı falan misin? Belki erkek arkadaşın fazla müsrif olmuştur ya da ortaklarla iş yaptığın kişiler para konusunda elinden para çıkmıştır

Güçlü aşk duygusu cesaret olmuştur 5.evinde Jüpiter var ve 7.evinde pluto... Pluto bize ders verir ani şekilde başlayan aşk olduğu gibi ani şekilde biten bir aşk da olabilir

Aniden beklenmedik sıkıntılı bir durum varsa bu ortaya çıkmıştır özellikle aşkla ilgili akışına bırak olayı kendi kendine çözülür

6.evinde Satürn var 6.ev ya sağlık ya iş hayatın

Sağlık olarak yorumlarsam sürekli bir hastalık nedeniyle kaygı hastalık sorunları yasamissindir eğer hastays an başka bir doktora görünmeni oneririm

Eğer iş ile ilgiliyse i iş yerinde memnun değilsin ve çok zor bir süreç yaşıyorsun dur

Bu sene fazla plan yapmissindir Planlar, ilişkiler arkadaşlıklarda değişikliği getirmistir ya da arkadaşlar arasında yanlış anlaşılma durumun

Ben işle ilgili bir sorun gördüm buna değinmek isterim
İş yerinde bir sorun mu oldu

Bu arada emeğinize sağlık çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…