- 22 Nisan 2015
- 19.193
- 116.749
- 798
- Konu Sahibi Birmiyavgordum
-
Selamlar sıraya girebilirmiyim 14.11.1986 saat 02. 30 doğum yeri Bulgaristan yerleşim İstanbul şimdiden teşekkür ederim
Selamlar sıraya girebilirmiyim 14.11.1986 saat 02. 30 doğum yeri Bulgaristan yerleşim İstanbul şimdiden teşekkür ederim
Ağzına sağlık Bulgaristan buraz doğum yerim. Hamilelik derken yeni anne oldum ikincisi için mi söylediniz. Evet eşim ortaklık bozdu. Genel olarak ailesi biraz savurgan. aile içi sıkıntılarım ailesi ile mi ilgiliMerhaba hanimefendi bulgaristanin hangi kentinde dogdunuz haritadan
Bulgaria yazan yerden kent adi istiyor
Ama istanbulda yasadiginiz icin ancak solar haritaniza bakabilirim
Solar.harita demek. Gunes haritasi her sene neler yasadigini ve ileride neler yasayacgini gosteren yol haritaniz
Bu sene ki haritanda Konularin ailen aile içi ilişkilerin aile biryleri etrafinda donecektir..
Eve para ile gelen guzel birsey var maddiyat konusunda... Para durumuda bu sene gunes jupiter kavusum var
Asiri savurganda olabilirsin.
Ben daha cok natal haritani merak ettim
Dogum yerini net yazarsan.. Bakarim
Saglik konusunda bir hastaligin olabilir
Belki bir hamilelik... Bir kaygi endose nedeniyle rahatsizlik veriir satun ve pluto 6.evinde belki bir psikolojik sorun verebiir
Hamilelik olmazsa baska bir sorundur
Ama duzelmistir rahatsizligin
Meslek veya profesyonel işte beklenmeyen değişiklikler eger calisiyorsan isinden memnun degilsin ya da is degisikligi istiyorsun
Devam ediyorum
Ağzına sağlık Bulgaristan buraz doğum yerim. Hamilelik derken yeni anne oldum ikincisi için mi söylediniz. Evet eşim ortaklık bozdu. Genel olarak ailesi biraz savurgan. aile içi sıkıntılarım ailesi ile mi ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?