• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum haritası baktırmak isteyenler bu başlık altına ge

Yukselenim ikizler evet tam sınır da yengeç sanıyordum uzun süre :)
Özelliklerine bakayım .
2 kaybım var sanırım onu gördün haritada ..
2 çocuğum mu olcak anlamına geliyor bir ihtimal ile . Evlatlık edinmeyi de düşünüyorum ama cesaretim yok .

"Ben derim ki cocuk sahibi olursun ama cocuklarina baski sert yapi verebilir
herseyden once Allah bilir tabi ki"
Şunu anlayamadım sanırım baskı ile yetistirirsem çocuk siddete meyilli olur gjbi bir şey mi duygularını ifade edemez vs
Anneme tekrar sordum sabah 09.20 de doğmuşum
Çok teşekkür ederim:KK200:

Rica ederim sen çocukları üstünde dominant baskın bir anne olabilirsin
Sakınan göze çöp batar misali

Aslında pes.etmemek gerek bak bana 2017 şubattan beri diyetteyim :) . Valla mümkünse senden de bir öngörü alırım :)
Evet işte bu seferkinde ben oturtamadım sistemi. Kendim bireysel başlayıp sonra grup güzel olacak diye şu an sıkıyorum az kalori vs. Bakalım güzel giderse gruba katılmayı düşünüyorum tekrardan. Öngörüde tabii ki olabilir. Müsait bi zamanımda bakarım.

Evet işte bu seferkinde ben oturtamadım sistemi. Kendim bireysel başlayıp sonra grup güzel olacak diye şu an sıkıyorum az kalori vs. Bakalım güzel giderse gruba katılmayı düşünüyorum tekrardan. Öngörüde tabii ki olabilir. Müsait bi zamanımda bakarım.
Tek başına zor olur sen yine free takıl yaz takıma destek ile daha kolay oluyor. Bak mesela detoks çorbası yapcaz 3 4 kişi yaparız muhtemelen . Çok sevinirim dört gözle bekliyorum :) takıma da bekliyorum illa listeye girmen de gerekmiyor

Tek başına zor olur sen yine free takıl yaz takıma destek ile daha kolay oluyor. Bak mesela detoks çorbası yapcaz 3 4 kişi yaparız muhtemelen . Çok sevinirim dört gözle bekliyorum :) takıma da bekliyorum illa listeye girmen de gerekmiyor
Aa o şekilde olabilir. Bu bir haftadır sanki kalori düşürme kısmını yaptım gibi ama hala az takımla iyi olur gibi :) Özelime ya da buraya doğum tarihi bilgilerini gün ay yıl ve saati şehri yazarsan müsait ilk olduğum anda bakacağım

Aa o şekilde olabilir. Bu bir haftadır sanki kalori düşürme kısmını yaptım gibi ama hala az takımla iyi olur gibi :) Özelime ya da buraya doğum tarihi bilgilerini gün ay yıl ve saati şehri yazarsan müsait ilk olduğum anda bakacağım
Olur tabi hemde çok iyi olur zaten hazır hissetmezsen listeye gir demiyoruz sıkıntı yok yani o konuda . Teşekkür ederim canım özelden yazayım

Bir derdim var bölümünde konuma olan saygısızlık bazi kadinlar yüzünden hesabımı silinmesini istiyorum

Bakamadigim kişilerden özür diliyorum
Bu forumda kadının düşmanı yine kadın
Bunu çok iyi anladım

Dert yazıp soru sormak danışmak
İslerie gelmeyince site yönetimine şikayet etmek
Rezillik..!!

Hepsini Allah'a havale ediyorum

Merhaba bana bakabilecek olan varsa özel mesaj atabilir mi?

Back
X