Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam :)Kizlar Doğum haritası olayı zor ama uyumu bir kaç şeye bakıp anlayanlar vardı. Umarım yardım eden çıkar :)
Merhabaselam :)
bu konuda yabancı bir site var ama burda link vermek yasak mı değil mi bilmediğimden yazamıyorum. kendi doğum bilgilerinizi (gün ay yıl saat yer) ve partnerinizinkini yazıyorsunuz size detaylı analiz çıkartıyor. ama bilgileri doldururken yerel saate çok dikkat edin zaten site de bunu belirtiyor.
Sitenin adını bende merak ettim.selam :)
bu konuda yabancı bir site var ama burda link vermek yasak mı değil mi bilmediğimden yazamıyorum. kendi doğum bilgilerinizi (gün ay yıl saat yer) ve partnerinizinkini yazıyorsunuz size detaylı analiz çıkartıyor. ama bilgileri doldururken yerel saate çok dikkat edin zaten site de bunu belirtiyor.
İngilizce olması çok kötü oldu yaastrowin synastry yazınca çıkıyor :)
İngilizce olması çok kötü oldu ya
geçen sene burda bir bayan vardı bakıyordu bir yerden keşke öğrenseymişiz.:) siz ilgili misiniz yoksa sadece siteden mi bakıyordunuz
peki nasıl dolduruyorsunuz burayı aşağıdakileri özelliklebir türlü zaman ayıramadım ilgilenmeye, ben de ordan bakıyorum :)
Yukarıdaki kısmı tıklayıp onaylayınca aşağıdaki için bilgileri veriyor bize, onlara bakıp dolduruyoruzpeki nasıl dolduruyorsunuz burayı aşağıdakileri özellikle