Doğum haritasindan uyum anlayan var mı?

heimish

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2015
2.106
1.299
133
Kizlar Doğum haritası olayı zor ama uyumu bir kaç şeye bakıp anlayanlar vardı. Umarım yardım eden çıkar :)

Kizlar Doğum haritası olayı zor ama uyumu bir kaç şeye bakıp anlayanlar vardı. Umarım yardım eden çıkar :)
selam :)
bu konuda yabancı bir site var ama burda link vermek yasak mı değil mi bilmediğimden yazamıyorum. kendi doğum bilgilerinizi (gün ay yıl saat yer) ve partnerinizinkini yazıyorsunuz size detaylı analiz çıkartıyor. ama bilgileri doldururken yerel saate çok dikkat edin zaten site de bunu belirtiyor.

bu konuda yabancı bir site var ama burda link vermek yasak mı değil mi bilmediğimden yazamıyorum. kendi doğum bilgilerinizi (gün ay yıl saat yer) ve partnerinizinkini yazıyorsunuz size detaylı analiz çıkartıyor. ama bilgileri doldururken yerel saate çok dikkat edin zaten site de bunu belirtiyor.
Merhaba:halay:
Rica etsem özelden bana gönderebilir misiniz?

Sitenin adını bende merak ettim.

Bana da banada :)) yalnız site İngilizceyle Nasıl anlayacağız.ben bu konularda Türkçe bile zor anlıyorum.

ben de baya öğrenmeye başladım ama tabi en ufak bir hata bitiyor herşeyi.

İnternete ne yazınca çıkıyor onu söylersen herkes bulur :)

geçen sene burda bir bayan vardı bakıyordu bir yerden keşke öğrenseymişiz.:) siz ilgili misiniz yoksa sadece siteden mi bakıyordunuz

Back
X