Dogum Hikayelerimiz =)

Arkadaşlar, 3 yaşında bir kızım var ve onunla ilgili tüm deneyimlerimi blogumda yazıyorum. Okursanız sevinirim. xxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
Allahımmm yaşadım resmen :KK23: ne kadar da güzel anlatmışsın.Benim de en büyük hayalim normal doğum inşallah rabbim bana da nasip eder kuzu benim içinde dua et ne olur bende senin gibi normal doğum yapayım daha çok var ama olsun....sevgilerimle bebişin hayırlı olsun ohhh öp benim için misss kokulu yanaklardannnnnn:KK16: :KK16: :KK16:
Selam yine mi hamilesiniz ☺ tebrik ederim ☺

kızlar aranızda epidural normal doğum yapan var mı? bırde onlardan dinlesek :KK17:

Evet canım hamileyim ama dün kontrole gittim. İçten kanamam varmış düşük tehlikem var dinleniyorum. Çok duaya ihtiyacın var. :KK43:
Ben de 3.ye hamileyim. 8+5 .
Benim de hiper troid çıktı bakalım ne olacak sonuç.
Annelik zor Rabbim hayırla tamamlatsin insaAllah

Merabaa ben genc anne olanlardanim :) 37+3 te 28 temmuzda sezaryen icin gun almaya gidecektik cunki oglusumun kalbinde kitle oldugunu ve bol bol su icmem gerektigini soylediler ama genel cerrahi uzmani daha fazla su icersrn artik bobreklerin patlayabilir stent takalim dedi stenti kabul edemezdim cunku erken dogum riskim vardi ve sirf bu yuzden 27 kilo verdim. 65 le hamile klan ben doguma girmeden once 42 kiloydum neyse sezaryan icin gun almaya gidecegimiz gunun gecesinde tuvalete gittigimde ic camasirimda nisanin geldinigini gordum ama esime panik yapmasin diye soylemedim sabaha kadar rahatsiz etmeyecek kadar ufak ufak sancilarim vardi yalanci sanci falan diye dusundum cunku su gelmemisti sabah saat 10 da yola ciktik hastaneye 11:30 da ulasmistik muayrneden sonra 3 santim acikligimin oldugunu dogumun basladigini soylediler annemler baska memlekette oldugu icin gelmeleri en az 12 saat oldugundan esimle tek basimaydim sonra apar topar yukari aldilar surekli kontrole gittigim doktorum o gun nobetci denk gelise bakarmisiniz allah iste acikligim 6 santim olmustu ama sanci yok malesef oda 6 kisilikti ve biri asiri bagiriyordu oyle korktum ki o kadin yuzunden yanimda da kimsd yok korkudan aglamaya basladim ama inanin o kadar zor defil allah kolayligini veriyor sonra doktorum kontrol etti dedigi sey hala kulaklarimda 6 santim acikligi var daha ne tutuyorsunuz kadini suni sanci verin dogurtun dedi iyikide demis suni sanci verdiler hemsiler yasitim oldugu icin bak belini kaldirma dogumu zorladtirir bagirirsan gucun azalir ikinacagin zaman 1 dakikada 3 yerine iki defa uzun ikinmaya calis gibi ogutler veriyorlar yanimda hic kimse yok esim disarida allahim.. sonr kafasi gozuktu bizim sipanin o bolgeye dogumda ekstra yirtilma olmasin diye kesi attilar dogum kolay olsun diye. Sonra 4 ikinmada dogdu esek sipam sonrasindaki hic bir aciyi yok esini cikarmakmis yok toplam 35 dikismis hic birinin acisini bilmiyorsaniz helede ilk gordugunuz sey bebeginiz o mukemmel poposuysa :) :) 11:30 da girdigim hadtanede 17:45 te dogurdun ve cikktik mukemmel bi deneyim ilk goruste ask yasadik oglumla cok zayif oldugum icin bana bi titreme geldi acliktan tabi oglumu gormeniz gerek dogustan ac ve masAllah cok cok sutum vardi ya esim gozler kan canagina donmus caresiz ne yapacagini sasirmis hayatimiz en anlamli ve zor gunuydu allah herkese boyle bi gun nasip etsin dogumdan once ve dogumdan sonrasi diyr ayirliyor hayatlarimiz allah evlatlarimizin omurlerini guzel etsin canlarini yakmasin rabbim cok isteyipte olmayanlara da versin

Back
X