çok rahat özel gibi devlet hastaneleri var canım ben çok memnun kalmıştım araştır benceMerhaba kızlar 28+5 günlük hamileyim eskisehirde özel hastanede kontrollerime gidiyorum dogum icin fiyatları ögrendk normal 1500 sezaryan 2000 lirayms. Acıkcasi fiyatlar biraz pahali geldi devlet hastanelerinde ne kadar rahat edebilirim onuda bilmiyorum. Devlette ve özelde dogum yapan arkadaslar. Ne kadar rahat edebildinz sizde hangisinde yapmaliyim fikirlerinizi bekliyorm.
Haklısın bi araştırma yapmam lazmçok rahat özel gibi devlet hastaneleri var canım ben çok memnun kalmıştım araştır bence
Insallah öyle bisey olurda bende devlette yapabilrm. Cok saol yorumlarn icinyokya sanmam ole bısey oldugunu ama hastaneden hastaneye degısıyo.benım arkadaş numunede yaptırdı kontrollerı zekai tahirde dogurdu doktor butun kontrol kagıtlarını getırın yaparım demış doktora baglı yanı sıkıntı yapma
kime gidiyorsunuz eskişehirde ? benim bi arkadaşım sakarya hastanesinde doğum yaptı biri ümitte ikisi de çok memnun kaldılar. bence de özel bazen devlette tek oluyorsun o zaman süper de herkese nasip olmuyor o durumMerhaba kızlar 28+5 günlük hamileyim eskisehirde özel hastanede kontrollerime gidiyorum dogum icin fiyatları ögrendk normal 1500 sezaryan 2000 lirayms. Acıkcasi fiyatlar biraz pahali geldi devlet hastanelerinde ne kadar rahat edebilirim onuda bilmiyorum. Devlette ve özelde dogum yapan arkadaslar. Ne kadar rahat edebildinz sizde hangisinde yapmaliyim fikirlerinizi bekliyorm.
Ben visnelik ümit hastanesine gidiyorm emine elmas etiz diye bi hayan doktorumdan memnunum sadece fiyatları pahali geldigi icin beni düsündürüyo. Aslında devlettede istege bagli özel odalara alıyolarmsmis ama arastrmak lazmkime gidiyorsunuz eskişehirde ? benim bi arkadaşım sakarya hastanesinde doğum yaptı biri ümitte ikisi de çok memnun kaldılar. bence de özel bazen devlette tek oluyorsun o zaman süper de herkese nasip olmuyor o durum
Aynen öyledir sanirim 6. Ayın sonunda yalanci sancilar kendini doguma hazirlamak icin basliyoms.ayy inş ya ama işde bılmıyorum bu agrıların ne oldugunu sanırım yalancı dogum agrısı
Evet dogru söylüyosun genis çaplı bir arastırma lazm ozaman.Hangi ozel hastane bilmiyorum ama gercekten pahaliymis. Ben özelde dogurdum esimin is yeriyle anlasmaliydi hastane butun herses dahil 1100 tl di sanirim yalan olmasin .
Ozelde ilgileniyorlar ama devlette o ilgiyi bulman biraz zor oluyor . En basit kan almada bile canımı yakıyolardi damarlarima suc buluyolardi ama gittigim ozel hastanede bi seferde buluyolardi . Bi kere devlet hastanesine gittim rutin kontrolum icin bi azarlanmadigim kaldi. Nasrettin hoca misali parayi veren dudugu çalıyor . Parayi verirsen ilgi gorursun tek kişilik odanda kalirsin dogumdan sonra parayi vermezsen Allah bilir nasil bi ilgi gorursun . Bence iyi bir ozel hastane bul.
bende batıkentte perihan hanıma gidiyorum 3 aydır hamile değilim tedavi için gidiyorum inşallah bebeğinizi sağsağlim kucağınıza alırsınız ama unutmayın sonrasında özel oda önemli olsada doğum anıda önemli benceBen visnelik ümit hastanesine gidiyorm emine elmas etiz diye bi hayan doktorumdan memnunum sadece fiyatları pahali geldigi icin beni düsündürüyo. Aslında devlettede istege bagli özel odalara alıyolarmsmis ama arastrmak lazm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?