Doğum icin devlet hastanesimi özel hastanemi

Zeytunnn

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2016
181
89
13
Merhaba kızlar 28+5 günlük hamileyim eskisehirde özel hastanede kontrollerime gidiyorum dogum icin fiyatları ögrendk normal 1500 sezaryan 2000 lirayms. Acıkcasi fiyatlar biraz pahali geldi devlet hastanelerinde ne kadar rahat edebilirim onuda bilmiyorum. Devlette ve özelde dogum yapan arkadaslar. Ne kadar rahat edebildinz sizde hangisinde yapmaliyim fikirlerinizi bekliyorm.

canım devlet içinde iyi diyorlar ama bi araştır devletleride..o kadar para vermene gerek yok bende dogum ıcın devletı dusunuyorum ama hangı devlet karar veremedım.ankarada yasıyorum zekaı tahırı hıc begenmedım ankara tıp ıyı dıyolar belli degıl ısde..

çok rahat özel gibi devlet hastaneleri var canım ben çok memnun kalmıştım araştır bence

Ya simdi bide normal dogm olursa 1 gun yatiriyolar 1 gun icin o para banada cok geldi devleti arastirmak lazm. Bide duydugm kadariyla 32. Haftadan sonra devlet kontrol icin almadigini duydm hangi hastaneye gidiyosan oraya git diyolarms. Nasil olcak bilmiyorm cok kararsz kaldm

yokya sanmam ole bısey oldugunu ama hastaneden hastaneye degısıyo.benım arkadaş numunede yaptırdı kontrollerı zekai tahirde dogurdu doktor butun kontrol kagıtlarını getırın yaparım demış doktora baglı yanı sıkıntı yapma

Insallah öyle bisey olurda bende devlette yapabilrm. Cok saol yorumlarn icin

butun kontrol kagıtlarını guzelce dosyala hep cantanda tası doguma gıderkende götur ultrason resımlerınde dahıl ben ole yapıcam umarım ıyı bı doktora denk gelırım cunku benımde gunumde yaklastı 36 haftalıgım hayırlısı olur ıns.agrım var sancımı bılmıyorum.doktor degıl dedı ama agrım gecmıyo.oglumu kucagıma almak ıstıyorum artık

Allah tum hamile annelere ve yavrularina can sağlıgı versin insallah. Benmde bu aralar durup dururken karnımın ici kasılıyo yalanci sancılar baslıyoms doguma hazırlık olarak. Benimde oğlum olcak insallah tam günlerinde sağlıkla gelirler

amin amin inş.bırde erkek cocuk gec doguyo dıyolar ama ben sabredemıyorum artık.gelsın saglıcakla :::...ama sureklı bı agrı var kasıklarda ve belde

Hamilelik zor gercekten ama onlar icin sabrediyoruz. Gececk bu ağrıli günlerimiz hele bi kicagimizs alalmda hayırlısıyla

kime gidiyorsunuz eskişehirde ? benim bi arkadaşım sakarya hastanesinde doğum yaptı biri ümitte ikisi de çok memnun kaldılar. bence de özel bazen devlette tek oluyorsun o zaman süper de herkese nasip olmuyor o durum

kime gidiyorsunuz eskişehirde ? benim bi arkadaşım sakarya hastanesinde doğum yaptı biri ümitte ikisi de çok memnun kaldılar. bence de özel bazen devlette tek oluyorsun o zaman süper de herkese nasip olmuyor o durum
Ben visnelik ümit hastanesine gidiyorm emine elmas etiz diye bi hayan doktorumdan memnunum sadece fiyatları pahali geldigi icin beni düsündürüyo. Aslında devlettede istege bagli özel odalara alıyolarmsmis ama arastrmak lazm

Hangi ozel hastane bilmiyorum ama gercekten pahaliymis. Ben özelde dogurdum esimin is yeriyle anlasmaliydi hastane butun herses dahil 1100 tl di sanirim yalan olmasin .
Ozelde ilgileniyorlar ama devlette o ilgiyi bulman biraz zor oluyor . En basit kan almada bile canımı yakıyolardi damarlarima suc buluyolardi ama gittigim ozel hastanede bi seferde buluyolardi . Bi kere devlet hastanesine gittim rutin kontrolum icin bi azarlanmadigim kaldi. Nasrettin hoca misali parayi veren dudugu çalıyor . Parayi verirsen ilgi gorursun tek kişilik odanda kalirsin dogumdan sonra parayi vermezsen Allah bilir nasil bi ilgi gorursun . Bence iyi bir ozel hastane bul.

Evet dogru söylüyosun genis çaplı bir arastırma lazm ozaman.

Ben visnelik ümit hastanesine gidiyorm emine elmas etiz diye bi hayan doktorumdan memnunum sadece fiyatları pahali geldigi icin beni düsündürüyo. Aslında devlettede istege bagli özel odalara alıyolarmsmis ama arastrmak lazm
bende batıkentte perihan hanıma gidiyorum 3 aydır hamile değilim tedavi için gidiyorum inşallah bebeğinizi sağsağlim kucağınıza alırsınız ama unutmayın sonrasında özel oda önemli olsada doğum anıda önemli bence

Özel oda önemli tabikide her sekilde rahat ediyosun. Insallah gönlüme göre bir yer bulurmda sağsağlim oglumu kocagima alirim

Ben de muayenelere özele gittim, doğumu devlette yaptım. Üniversite hastanesiydi. Klimasından tut oda içinde kendi özel banyosu dahi vardı. Ama özel oda olarak kiralamıştık, günlük 90 tl mi neydi,zaten 1 gün kaldık. Doğuma da özel doktor istediğim için doktora 500 tl verdim. Çok güzel geçti herşey çok rahattı. İyice araştırın devlet hastanelerini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…