Doğum icin devlet hastanesimi özel hastanemi

Bence Dr. değiştirme bende eskişehir deyim.söylediğin fiyattan sanırım ümit e gidiyorsun.bende oraya gidiyorum ilk doğumu da orda yaptım.devlette hiç ilgilenmediler.imkanın varsa Dr. değiştirme derim ben.

Bence Dr. değiştirme bende eskişehir deyim.söylediğin fiyattan sanırım ümit e gidiyorsun.bende oraya gidiyorum ilk doğumu da orda yaptım.devlette hiç ilgilenmediler.imkanın varsa Dr. değiştirme derim ben.
Evet visnelik ümite gidiyorm aslnda memnunum ama 1 gunlk icin fiyati fazla geldi. Devletinde ilgilenmedigi biliyorm cok kararsz kaldm. Bide allah korusun bisey olur fazladan 2.3 kalmamz gerekir onlarn fiyatida var. Bilmiyorm ya.

Evet visnelik ümite gidiyorm aslnda memnunum ama 1 gunlk icin fiyati fazla geldi. Devletinde ilgilenmedigi biliyorm cok kararsz kaldm. Bide allah korusun bisey olur fazladan 2.3 kalmamz gerekir onlarn fiyatida var. Bilmiyorm ya.
Ben sezaryen oldum şimdiki de öyle olacak dr.una guveniyorsan gerisi mühim değil bence.Bende Vişnelik ümit e gidiyorum.Talat bey doktorum ve ona sonuna güveniyorum.düşük tehlikem vardı çok şükür şimdi kanama durdu.ve istediğim her zaman arayabiliyorum doktorumuz ve herseyi sorabiliyorum en önemlisi bu bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…