- 28 Ekim 2018
- 5
- 1
- 1
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben medikal park Ertan hocaya gidiyorum 7.500 doğum paketi.bi çok arkadaşım orada dogum yaptığı için ve memnun oldukları için tercih ettim.
Hamile kaldıktan sonra sigortalar kapsamıyor artık
Ancak hastaneyle gidip anlasma yapabilirsiniz dogum paketi muayneler vs dahil
Belirli hastanelerde gecerli diye biliyorumSağlık sigortaları kapsamıyor ama hamile kaldıktan sonra doğum için özel sağlık sigortaları mevcut dediğiniz gibi hastaneden de alınabilir veya anadolu hayat veya Mapfre gibi sigorta acentelerinin kendi oluşturduğu doğum paketleri var benim yaptırdığım doğum için özel sağlık sigortası o şekilde :)
Belirli hastanelerde gecerli diye biliyorum
Örnegin memorial grubu maphre ile anlasması var maphre nin yaptıgı sadece belirttigi hastanelerde gecerli gibi
Yanlıssam düzeltin lütfen
:) işte aynılarını hangi hastaneyi secerse ordada yaptırabilirEvet Evet doğru diyorsunuz benim sigortamın anlaşmalı olduğu hastaneler Liv, Medical PArk, Akay, Lokman Hekim ve Koruydu mesela :)
Tabi ki öyle :):) işte aynılarını hangi hastaneyi secerse ordada yaptırabilir
Yine de kendisi bilir tabi
Meraba canım bende Esra :)
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
Bende Ankara'da yaşıyorum ben ilk başlarda ümitköyde ki semt polikliniğine gidiyordum orası Büyükdoğuma bağlı çok sakin bir yer bu yüzden orayı tercih etmiştim ama Büyükdoğumda doğum yapmak istemediğimden hastane de değişiklik yapmak istiyordum. Yanlış anlaşılma olmasın Büyükdoğum'da ki doktorların tecrübesi çok fazla ama sadece benimde ilk doğumum olduğundan biraz daha rahat olmasını tercih ettiğim için, bu forumdaki sayfalardan birinde bir arkadaş doğum için özel sağlık sigortasından bahsetti. Sigortanın kapsamındaki hastanelerden birini tercih ediyorsun buna göre de fiyatı değişiyor. 10 muayene hakkı tahlil, tetkikler ve doğum dahil pakete.Görüştüğüm sigorta şirketi de baya ilgiliydi memnun kaldım Adı da Sigorta Partnerdi görüşmek istersen. Aynı zamanda hastaneden de fiyat aldık. Hastane'ye göre biraz daha uygun geldi fiyatı da. Bir kaç arkadaşımda Liv Hastanesini önerdiği için tercihimi o yönde yaptım :)
Ben medikal park Ertan hocaya gidiyorum 7.500 doğum paketi.bi çok arkadaşım orada dogum yaptığı için ve memnun oldukları için tercih ettim.
Sanki biraz pahalı olmuş Medical Park için Liv Hastanesine başlamadan önce baya araştırdık Memorial bu fiyatı vermişti bizeErtan Hocanın SGK ile anlaşması falan mı yok acaba o yüzden miki?
Ben Livden 6600 gibi bir fiyata aldım doğum paketini birde vergi dilimine göre iadesini alacağız
Hamile kaldıktan sonra sigortalar kapsamıyor artık
Ancak hastaneyle gidip anlasma yapabilirsiniz dogum paketi muayneler vs dahil
Aynen Ertan hocanın anlaşması yok diğer doktorlar 6.750Sanki biraz pahalı olmuş Medical Park için Liv Hastanesine başlamadan önce baya araştırdık Memorial bu fiyatı vermişti bizeErtan Hocanın SGK ile anlaşması falan mı yok acaba o yüzden miki?
Ben Livden 6600 gibi bir fiyata aldım doğum paketini birde vergi dilimine göre iadesini alacağız