• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dogum için yardima gelen ailem

Bu şeker hastalığı karekter de değiştiriyor ve alınganlık yapıyor annem gibi birde şeker hastası kendine bir bebek gibi bakmalı
Anneni çok önceden çağırmam uygun olmamış tatlı dille onu kendi evine gitme yikna etmelisin bebek olduğunda stres dahada artacak
Kavga ve göz yaşı olmadan duruma hakim olup az manevi zararla işin içinden sıyrılmaya çalış

ne kadar ayıp onlar zamaninda bizim altimizdan alırken geceleri beklerken acaba bu kadar zorsundularmi denirmi anne babaya öyle şeyler
Anne baba duyarı kasmayalım. Günlük hayat içerisinde anne biraz bana müsaade edebilir misin denilir. Sonuçta onların yaptığıda çok yanlış. Belki yanlışlarını anlarlar.

Bende de oldu doğum sonrası geldi annem ve kv
Annem bana gül gibi baktı , baktı bakmasına ama çok panik herkes dediğini yapsın istediği için kv kafasına göre oğluma biseyler yapmış çocuğun üzerine yastık falan koymuş güya korkmasın diye annem delirmiş
Ben doğum sonrası çokzor atlattım çoğu seylde ilgilenemedim yemedim içmedim bunalım vs. Ama annem kv 4gun birbirine girdi e haliyle bana ve esime de yansıdı başımızdan illaki geçiyor tecrübesizlik...
Velhasıl herkes gitti evine ben kaldım minnacık durmayan gazli uykusuz bı bebekle yemek yiyemez oldum vc bile biri gelse de gitsem diydum
Böyle zamanlarda seni dinlendirecek halden anlayan sabırlı ve özverili biri lazım ama biz en yakınımız ya diyerek onlara güveniyoruz
Kuzenim gelmişti bı gün bana hep sen emzir yat ben bakarım emzir ver gazını çıkarırım sen uzan duş al ben yemek hazırlrim demişti o gün bitmesin istemiştim :dua:
Sizde annenize uygun dille söyleyin inanın durum buysa hamile hamile daha da zorlamasın sizin için herşey
Kolay sağlıklı doğum diliyorum :nazar::KK200:

Back
X