insan bu süreçte daha çok kırılıyor anlıyorum sizi.. yanında biri olsun destek olsun istiyor. e birde tecrübesiz olunca korkular oluyor. ama yinede ben kötü duygular beslemek istemiyorum hiçbirine. sonuçta çocuk benim çocuğum ama bende bir annenin çocuğuyum. Allah izin verirse kızım olacak hayatta olduğum süre ona asla bunu yaşatmayacağım,yaşatamam gibide geliyor zaten. ben birde birşeyi çok merak ediyorum. acaba sezeryan sonrası duş kaç gün sonra alınabiliyor.benim kendi annemde yan çizmede ustalasti.sezeryan olunca son aksam terketti.sürekli hastanede babamin hastane maceralarını anlatti.sancidan kivranirken .üzülüp daha bi moralimi bozdu.uykusuzluğa dayanamiyorum triplerine girdi.herkesin kayinvalidesi kalıyor dedi.herkesin ameliyattan düzelme süresi farklı.ben 10 günde adam gibi düzeldim.farketmeden üşüttugum icin gaz sancılarım oldu.10günden sonra daha bir normale döndüm.fakat bu seferde bebegimde gaz vardı biraz.bu sefer annem gece kalarak telafi etmeye çalıştı kendince kocam hoslanmasa da bu durumdan ses etmedi ama annem daha tripliydi bu konuda.gelme sürelerini kısalttı 40na bir kac gün kala gelmicem artık dedi.su sıralarda hasta karakterli kardeşimle uğraşıyor.bastan anlaştık bakıcam dedi.şimdi kardeşimin şahsıma yaptığı hakaretleri bos ver sen ona diye gecistirmeye calisiyor.kocamla da konusuyorum bu durumu adami durup dururken gazlamiyorum.kardesime karşı ama bilsin.kizima baktirirken hala homurdanip küfür ediyor.ona oluyorsa yani şöyle suratını hiç görmesem diyorum.ama kardeşimin bazı davranışları da müstehak anneme