Doğum için zeytinyağı

Gzm38

Guru
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
979
322
333
Doğum yapan arkadaşlar 33haftalık hamileyim 1 cm lik açılmam var. İnternette gezerken zeytinyağı sürüldüğünğ gördm rahmin açılması için.
Sorum su zeytinyağını sürdükten sonra yürüyüş yapsak açılma daha hızlı olur mu ? Hergün bir saatkadryürüyorum ama bi ilerlemeyok sezeryan olmak istemiyorum bilen varsa yardımcı olabilr mi ?

Son düzenleme:
Açılmayı hızlandırmak için erken değil mi şuan ?
Şuan 35inci haftaya girdik çok şükür annemlerde kalıyorum normalde başka sehirde yaşıyoruz ama artık dayanamıyorum. Köt mü davranıyılar hayr ama diğer kardeşlermke ben ayrı thtuluyorum onlara yapılan bna yapılmyanı gördkce bian önce gitmek istiyorum. :(

Cnm erken doğan bebekle uğraşmak kadar zor birşey yok inan, bide loğusayken ... Sabret dursun çocuk yerinde.kızım uç hafta erken doğdu neler yaşadım.sütüm gelmedi. O emmeyi beceremediği derken sarılık oldu, şekeri düştü açlıktan günlerce baygın gibi yatıyordu ki bu durumu doktorları yanılttı nörolojiye götürün beynine vurmuş dediler, çok kötü günlerdi... Küçük olduğu için nefesi kesiliyordu uyurken... Boşver ailenin şimdi tatlım benim bebeğini vaktinde kucağına almak için ne gerekiyorsa yap. Niyetim korkutmak değil, herkeste de böyle olacak diye bir kaide yok ama olunca da oluyor işte, bizim kız çok nazlıydı ....

Cnm erken doğan bebekle uğraşmak kadar zor birşey yok inan, bide loğusayken ... Sabret dursun çocuk yerinde.kızım uç hafta erken doğdu neler yaşadım.sütüm gelmedi. O emmeyi beceremediği derken sarılık oldu, şekeri düştü açlıktan günlerce baygın gibi yatıyordu ki bu durumu doktorları yanılttı nörolojiye götürün beynine vurmuş dediler, çok kötü günlerdi... Küçük olduğu için nefesi kesiliyordu uyurken... Boşver ailenin şimdi tatlım benim bebeğini vaktinde kucağına almak için ne gerekiyorsa yap. Niyetim korkutmak değil, herkeste de böyle olacak diye bir kaide yok ama olunca da oluyor işte, bizim kız çok nazlıydı ....
Geçmiş olsun canm rabbim sağlık versin inşallah bebeğine şimdi nasıl peki kaç hafta doğmştu bebeğin.
Geçen haftalarda 32.haftmda doktora gitmiştm 1 cm açıklık var dediler. Geçen cumartelesi nişanm geld ama açılmada bi değişiklik olmamş ve gebeliğin devm etmesi için ilç kullanıyorum. Eşim bu hafta gelecek gitmeyi düşünüyorum 6 saatlik yol ama yavaş yavaş gitmeyi düşünüyorum. Çünkü durdukc kızımda etkileniyo bende bu kez sancılarm bşlıyo kv gil bi tarfdan eşimi bna karşı doldurmaya çalışıyo eşimde yoruldu oda getricm biz çekelm niye ayrı jalıyoruz diyo arada olan eşimle bana oluyo bir oğlm var 2 yaşnda onuda 38 haftaya kadr zor beklettiler iğnelerle hastanede yatark. Çok bunaltıyolar iki tarfda eşim ilesi eşimi bunaltıyo benm ailem beni :( kızım da beklediği yere kadr beklesn diyorum artık onun sağlığı daha önemli dediğin gibi

Back
X