universite hastaneleri iyi oluyor.imkan varsa biraz para biriktirin analik izniniz bittiginde birkac ay da ucretsiz izin alin derim.emzirmeyi doya doya yasayin.sonrasinda isyerinde ve geceleri sut sagiyor olacaksiniz cunku.Kendımı aslında ıyı hıssedıyorum sadece cok cabuk yorulmaya basladım onun dısında masa bası ısım ve gun ıcınde hep oturuyorum cok fazla ayakta olamıyorum muhasebe bolumu oldugu ıcın. Evet bana da soylenen buydu bebekle daha fazla zaman gecırmek acısından ya erken ızne cıkıcam 2020 yıllık ıznımden de dahıl edıcem kı korkuyorum acıl bırsey olurda ızın almam gerekırse dıye 20 gün iznim var ama kullanıp kullanmamakta da kararsızım cocuk bu hasta olabılır yanında kalmam gerekebılır vs vs. Hastaneleri arastırıcam hem fıyat alıcam hemde tam tesekkullü mü değil mi netlestırıcem. Devlet hastanesıne kontrollere gıdıyorum ancak cok doktorum harıc dıger seylerden memnun degılım.
Sizinde Allah yardımcınız olsun. KAç aylık bebeğiniz? Yeni mi döndünüz işe? Biraz büyükse yokluğunuzu hissettiğinde yemek istemiyodur. Benimki küçük olduğundan anlamadı o yüzden zorlanmadık sanırım.