Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2. Sezaryen doğumumu yaptım 62 gün önce ve hala azcık da olsa kanama geliyor kırmı kahve gri karışık neden olabilir hiç kesilmedim ya canım sıkılıyor artık bu duruma bir sorun mu var ki ?
2. Sezaryen doğumumu yaptım 62 gün önce ve hala azcık da olsa kanama geliyor kırmı kahve gri karışık neden olabilir hiç kesilmedim ya canım sıkılıyor artık bu duruma bir sorun mu var ki ?
Benimde 52 gün sürmüştü ara ara kanamalarım oluyordu ama bir sorun çıkmadı bende. Ama isterseniz siz bence bir doktorunuza danışın. Korkuyorsunuz ama sağlığınız daha önemli bence.