- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
- Konu Sahibi sagliklihayat
-
yolda teyzesiHanimiş bebiş
Evlat işte. . Anamiz Babamız dahil kimse için kendimizden bir yerden sonra ödün vermiyoruz ama evlat dediğin bizi tepe taklak ediyor. Hayirlisiyla kucağına alırsın insAllahyolda teyzesiyola yeni cıktı 8 ay sonra gelcek nasıl bir şey yaaa Allah tarafından hemen sevgisi kalbime kondu sanki cnm
gerçekten de oyleymiş amin cnm Allah razı olsun inşallah kolay bir gebelik kolay bir doğum vede sağlıklı hayırlı bir evladım olurEvlat işte. . Anamiz Babamız dahil kimse için kendimizden bir yerden sonra ödün vermiyoruz ama evlat dediğin bizi tepe taklak ediyor. Hayirlisiyla kucağına alırsın insAllah
hamilelikte tştreten spor aleti kullanmak sakıncalı değil mi.dikkat et canım.gelelim bir gün önceki menüme
10,30- limonlu su
11-bir kase yarım yağlı süte mısır gevreği
12-bir mandalin
13-yoğurtlu nohutlu pırasa yemeği+bulgur pilavı birer porsiyon
15-elma+form çayı
17-bir dilim katmer (işte bunu yememem gerekirdi dayanamadım)
19-tas kebabı+küçük kase pirinç pilavı+turp+turşu+dere otu
3 lt su
30 dk tempolu yürüyüş + titreten spor aletinde 10 dk
cnm daha dün öğrendim hamile olduğumu bilmiyordum artık spor yapmicam zaten yürüyüşe cıkarım havalar düzelincehamilelikte tştreten spor aleti kullanmak sakıncalı değil mi.dikkat et canım.
canım hamileyken doktorlar sucuk yemeyi tavsiye etmiyorlar aklında bulunsun, doktoruna bir sor istersen.bugünün menüsünü yazayım
8-bir kuru kayısı + çeyrek muz
8,30-sucuklu yumurta+peynir (ekmek yemedim)+şekersiz çay
10-bir bardak yarım yağlı süt
13-nohut yemeği+salata(birer porsiyon)+bir bardak ayran
13,45-şekersiz çay
2,30-1 mandalina
15-yarım avuç çekirdek
16-bir bardak yarım yağlı süt+ bir çubuk biscolata
19-tarhana çorbam var onu yerim kapanışı yaparım yüksek ihtimal.
2,5 lt su onuda 3 yapıcam
ah ben de ben deMerhaba canim ya seni cok samimi buldum birden bende gaza geldim bende suan 88 kiloyum 170 boyum var ve 4 aydir korunmuyorum bebiş istiyoruz hemde cok bende 1 hafta diyet yapip sikilip birakanlardanim sana takilabilirim yalniz
cok sagol cnm Allah sanada nasip eylesib beraber saglikli vir hamilelik gecirelim buraya yaz cnm neyedigini fln degerlendirelim masallah boyunda var verirsin kilocuklari birbirimize yardimci oluriz ne guzel sevinirim wallaMerhaba canim ya seni cok samimi buldum birden bende gaza geldim bende suan 88 kiloyum 170 boyum var ve 4 aydir korunmuyorum bebiş istiyoruz hemde cok bende 1 hafta diyet yapip sikilip birakanlardanim sana takilabilirim yalniz
amiinnnn ilk bebisi mi istiyorsun kuzumBu arada bebisin hayirli olsun rabbim isteyen herkese icinde bana da nasip etsin aminn
genelde yeme diyorlar evet cnm ama biz evde yaptik gonul rahatligiyla yedim o yuzden iyide pismisti yine zarari olur mu acabacanım hamileyken doktorlar sucuk yemeyi tavsiye etmiyorlar aklında bulunsun, doktoruna bir sor istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?