doğum kilalarıma güle güle sonraaaaaa yeni bir bebişe merhaba

yarın tartılacağım gün ama akşam misafirlikteyim inşallah coookkkk çeşitli çookkkkk lezzetli şeyler yapmazlar da azıcık uçlarından tadar gecerim

dün öğrendim hamileymişim aslında hedef kiloma ulaşıp olur diyordum ama nasip kısmet diyelim artık bundan sonra sağlıklı bir gebelik cok abartmadan az az kilo almak olsun hedefim

yolda teyzesi yola yeni cıktı 8 ay sonra gelcek nasıl bir şey yaaa Allah tarafından hemen sevgisi kalbime kondu sanki cnm
Evlat işte. . Anamiz Babamız dahil kimse için kendimizden bir yerden sonra ödün vermiyoruz ama evlat dediğin bizi tepe taklak ediyor. Hayirlisiyla kucağına alırsın insAllah

Evlat işte. . Anamiz Babamız dahil kimse için kendimizden bir yerden sonra ödün vermiyoruz ama evlat dediğin bizi tepe taklak ediyor. Hayirlisiyla kucağına alırsın insAllah
gerçekten de oyleymiş amin cnm Allah razı olsun inşallah kolay bir gebelik kolay bir doğum vede sağlıklı hayırlı bir evladım olur

menüm

8- kuru kayısı

10-1 muz

11-1yaprak çikolata

13-salçalı patates+bulgur pilavı birer porsiyon

14-şekersiz çay

16-1 mandalina

19-1 lahmacun+1 çiğ köfte+ turp +dere otu +yeşil biber+1 ayran

20-şekersiz çay yarım avuç kadar çekirdek

2 lt su yarım saat yürüyüş

hamilelikte tştreten spor aleti kullanmak sakıncalı değil mi.dikkat et canım.

menüm

8-1 kuru kayısı

9-peynir+bir dilim su böreği+bir dilim katmer

11-bir dilim elma

13-bir börek + beyran bir porsiyon

16-bir bardak yarım yağlı süt

19-tarhana corbası bir dolu kase+fırında sebzeli tavuk (yarım tabak)

2,5 lt su spor yapamadım

bugünün menüsünü yazayım

8-bir kuru kayısı + çeyrek muz

8,30-sucuklu yumurta+peynir (ekmek yemedim)+şekersiz çay

10-bir bardak yarım yağlı süt

13-nohut yemeği+salata(birer porsiyon)+bir bardak ayran

13,45-şekersiz çay

2,30-1 mandalina

15-yarım avuç çekirdek

16-bir bardak yarım yağlı süt+ bir çubuk biscolata

19-tarhana çorbam var onu yerim kapanışı yaparım yüksek ihtimal.

2,5 lt su onuda 3 yapıcam

Merhaba canim ya seni cok samimi buldum birden bende gaza geldim bende suan 88 kiloyum 170 boyum var ve 4 aydir korunmuyorum bebiş istiyoruz hemde cok bende 1 hafta diyet yapip sikilip birakanlardanim sana takilabilirim yalniz

canım hamileyken doktorlar sucuk yemeyi tavsiye etmiyorlar aklında bulunsun, doktoruna bir sor istersen.

Merhaba canim ya seni cok samimi buldum birden bende gaza geldim bende suan 88 kiloyum 170 boyum var ve 4 aydir korunmuyorum bebiş istiyoruz hemde cok bende 1 hafta diyet yapip sikilip birakanlardanim sana takilabilirim yalniz
ah ben de ben de 73 kiloyum 1.73 boyumdayım. biz de bebiş istiyoruz ama bu kilolar gitmiyor kolay kolay

cok sagol cnm Allah sanada nasip eylesib beraber saglikli vir hamilelik gecirelim buraya yaz cnm neyedigini fln degerlendirelim masallah boyunda var verirsin kilocuklari birbirimize yardimci oluriz ne guzel sevinirim walla

canım hamileyken doktorlar sucuk yemeyi tavsiye etmiyorlar aklında bulunsun, doktoruna bir sor istersen.
genelde yeme diyorlar evet cnm ama biz evde yaptik gonul rahatligiyla yedim o yuzden iyide pismisti yine zarari olur mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…