doğum kilalarıma güle güle sonraaaaaa yeni bir bebişe merhaba

Ben de Allah'ın izniyle Ekim annesi Olacağım inşallah ,benim de 4-5 kilo fazlam varken hamile kaldım idealim 66 şuan 71 kiloyum , dikkat edip em azından ilk aylarda almamak istiyorum hatta vermek , ama Vicdanım rahat etmiyor , bu sabah sadece peynir yemişsin mesela , yani asla rahat edemem ben bilmiyorum çok mu pimpirikliyim , ama böyle devam edersem kontrollü kilo alırım sadece vermem hayal gibi
Menümü yazıyım mesela bugünkü ;
Sabah
Kibrit kutusu kadar peynir
2 yk Çökelek
3 zeytin
3-4 Kaşık biberli yumurta ( yazdan biber )
15-20 badem

Öğlen
2 tabak etli börülcesi yemeği ( yazdan kurutulmuş sebzelerle yapılmış)
2 büyük bardak ayran ( ayran çok seviyorum )

Akşam
1 tavuk pirzola
1 karnıyarığın iç kısmı ( patlıcanı yemedim
1 kase salata
1 büyük bardak ayran

Az önce : 4 kestane, 6 yer fıstığı

Bugün annemlerde olduğumdan böyle fazla oldu da normalde de zorla da olsa yemeye çalışıyorum

menun cok guzel cnm cok begendim bence boyle devam fazla oldugunu dusunmuyorum ilk bebisinmi :) ben herseye birrden cok yuklenmek istemedim acikcasi ilk gebeligimde hergun yumurta yiyordum belli bir aydan sonra artik tiksinmistim agzima dahi suremiyordum o yuzden cok sartlamadan canimin istedigi seyleri az az yemeye karar verdim ins bulantimiz olmaz tatlim o zaman kotu oluyo cunku. bende ilk aylar almak istemiyorum aynen cnm cunku son aylar istemesende aliyorsun en azindan 12-16 arasi alsak ne guzel olur sen keseyi gordun mu bu arada iki gun once gittim ben gorunmedi yaa moralim bozuldu bu haftaa tekrar giderim heralde. cnm birde masallah iradelisin bak kestaneyi dort tane yemissin ben dayanamam kestaneye fln bir kase yerim :)

Yok ikinci Allah izin verirse, 2 Yaşında bi kızım var
Eee böyle tombiş hamile kalınca mecburen iradeli oluyorsun bi de gün boyunca yediğim için kestaneden kıstım..
Inşallah olmaz bulantımız ben 5 gündür annemdeydim hiç bulanmadı dün gece eve geldik bakalım ne olacak , ben geçen hamileliğimde toplam 13 kilo aldım , doğumdan sonraki 1. Hafta hamile kaldığım kiloya dönmüştüm , aman süt olsun diye yiye yiye 10 kilo aldım... 10 kilonun 6 kilosunu verdim işte sonra al ver al ver derken 73-72 ile hamile kaldım işte bugün 71.8 çıktım ... Geçen hamileliğimde 80 leri hiç görmedim bundan şimdi 72 isem ohoooo
Canım sen de 5 haftalıksın galiba erken gitmişsin. Ben daha kan testi bile yaptırmadım , yarın sağlık Ocağına gidip yaptırıcam , doktora da 8 haftalıkken gideceğim inşallah kalp atışını duyarız inşallah , birinciden tecrübeliyim git gel yapıp stres olmak istemiyorum

bende gitmeyecektim idrar yollarim enfeksiyon olmus mecbur gittim yani cnm normalde randevum 17 subata aldim ama oglumda adetin ertesi gunu keseyi 6+4 ken kalbini duymustuk bu gec dollenme galiba. ay ne guzel az almissin sen ben 24 kilo aldiydim ama bunyemiz hizli veis neyseki dogumdan sonra verirsin artik tatlim genelde et su yesillik sut yapiyor zaten sen millete bakma . normal miydi dogumun

Millete bakmadım aslında tatlı ve hamurişini fazla kaçırdım galiba , ben tatlı hastasıyım deli gibi yerim geçen hamilelikte canım istemiyordu şimdi de ne çok istiyor ne tiksiniyorum dün gece iki tane baklavayı götürdüm üzerine uyudum normal doğum Yaptım inşallah bu da normal olur , senin normal miydi
Ben keseyi adetten 1 hafta sonra kalp atışını da 7 ya da 8. Haftada duymuştum

caninin cok istedigini az olsada ye bencede canim su an benim daha bisey istemedi bakalim :) bende severim hamur isini walla . benimde normal oldu ins. buda oyle olur

caninin cok istedigini az olsada ye bencede canim su an benim daha bisey istemedi bakalim :) bende severim hamur isini walla . benimde normal oldu ins. buda oyle olur

Aynen öyle yapıcam , baklavayı canım istedi de Alıp yemedim , komşum verdi akşam boyunca durdu tam uyuyacakken hüplettim.. Inşallah bu da normal olur..
Eeee kaç günlük menü gelmiyor ? Çok mu kaçırıyorsun yoksa

Ben yazayım bugünkü menümü

Sabah 2 kibrit kutusu kadar köy peyniri
8 yeşil zeytin
1 dilim kepekli ekmek

Ara yarım muz

Öğlen 1.5 porsiyon Yumurtalı ıspanak
1 kase yoğurt

Ara : kuruüzüm, ceviz , Fındık ( 1 avuç )

Akşam
Zeytinyağlı ıspanak , 1 kase yoğurt

Ara : 4 kaju, 1 dilim portakal , 1 bardak Ihlamur

Bugün temizlik yaptığımdan Öğlen yaptığım Yemeğin akşam da yedim..

kac gundur ise gitmedigimden telden zor oliyo diye yazamadim cnm . e yazayim bari
sabah 8 bir muz
sabah 10 bir bardak sut peynir muammara zeytin ile kahvalti ekmek yemedim
ara 10.30 ikiser findik fistik leblebi badem
ogle 13 bir portakal elma kivi iki mandalin (oglum durmadi yemek yapamadim)
ara 16 ikiser findik fistik badem leblebi
aksam 19 bir tabak kuru fasulye kucuk bir kase pirinc pilavi .bir bardak ayran azcik da tursu
2lt su olmustur

ha birde sabah muzun yaninda 4-5 kestanr yemistim aksam ben uyurken kocam kendi kendine keatane yapip yemis :)bende sabah . iae gitmedigim icin cay falan da tuketmemisim dikkatimii cekti simdi

ha birde sabah muzun yaninda 4-5 kestanr yemistim aksam ben uyurken kocam kendi kendine keatane yapip yemis :)bende sabah . iae gitmedigim icin cay falan da tuketmemisim dikkatimii cekti simdi

Güzel menü bravo inşallah 8 ay daha böyle azimli oluruz

Benim dünkü menü;
Sabah
2 kibrit kutusu kadar köy peyniri
8 zeytin
Maydonoz
5 ceviz

Öğle
1 tabak zeytinyağlı fasulye
1 kase yoğurt

Ara
1 fincan az kahveli süt
2 şer Fındık,fıstık, kaju
1 hurma

Akşam
2 kase mercimek Çorbası
1 büyük bardak ayran
1 kase salata

Tavuk gibi erkenden uyuduğum için akşam ara öğünü yiyemedim

2 lt su içmişimdşr, 30 dk yürüyüş

bayagi ax yiyorsun tatlik ne guzel yarina misafirrim var insallah ipin icunu kacirmam

bayagi ax yiyorsun tatlik ne guzel yarina misafirrim var insallah ipin icunu kacirmam

Ya dün öyle oldu aslında , inşallah ya ipimi ucu bi kaçtı mı bidaha yakalanmıyor.. O Yüzden dikkat ediyorum walla.. Eşim kaç gündür gidip tatlı yiyelim diyor yemiyorum , haftada bir yiyeyim dedim haftasonuna saklıyorum Hakkımı , eee senin menü nerde ben senin sayende gaza geldim , gazın devamı için gelsin menüler

menum
sabah 7 bir muz
sabah 8 bir dilim keepekli ekmekle kasarli yumurta peynir zeytin biriki catalda tereyagi ile ev receli yedim
ara yapamadim
ogle 13 bir pasta tabagi kisir iki bardak ayran
ara 14.30 iki bardak sekersiz cay
ara16 turk kahvesi az sekerli
aksam 20 bir kase kestane ve iki bardak cay
2lt su

cayi biraz cok icmisim sanki ama cook acik vee sekersiz iciyorum.

devam tatlim cok iyi gidiuorsun ben pazartesine kadar yillik izindeyim internet paketimde az kalmis o yuzden cok yazamadim bu ara bilgisayardan daha bi guzel oluyo :)

menüm
sabah 8 kuru kayısı
sabah 10 sucuklu yumurta+bir büyük kase salata + peynir+kaymak+zeytin+açık şekersiz 2 çay ve bir dilim tam tahıllı ekmek
ara 13 fındık fıstık badem 5 er tane+türk kahvesi
akşam 16 bir tabaktan daha az sebzeli makarna
ara 18 bir bardak süt peynir zeytin yumurta
ara 20 bir kase kestane + şekersiz açık çay
2 lt su
menümü beğenmedim

merhaba canım nasılsın kilonda değişiklil var mı tartılıyor musun ben aynı çıktım bu hafta yerimde saymısım

menüm

sabah 7 kuru kayısı

8 peynir zeynir bir çatal reçel +yarım dilim ekmek+bir bardak tarcın

ara 10 bir dilim ekmekle ciğer kavurması

öğle 13 bir tabak kuru fasülye bir kase pirinç pilavı

ara 15 bir muz

ara 16 iki mandalina

aksam 20 tarhana corbası iki kase+bir tabak salata

2 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…