- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
- Konu Sahibi sagliklihayat
-
cok sayilmaz kilon cnm boyunda var cunku bence verirsin ya insallah nasip olsun sanada cabucak annelik ne zamandir istiyorsun tatlimah ben de ben de73 kiloyum 1.73 boyumdayım. biz de bebiş istiyoruz ama bu kilolar gitmiyor kolay kolay
inana bilmiyorum canım. doktorum beni çok keskin uyarmıştı ondan hatırlıyorum. ama belki evde yapılanda sıkıntı yoktur.genelde yeme diyorlar evet cnm ama biz evde yaptik gonul rahatligiyla yedim o yuzden iyide pismisti yine zarari olur mu acaba
saol tatlim yinede ben sorarim gittigimdeinana bilmiyorum canım. doktorum beni çok keskin uyarmıştı ondan hatırlıyorum. ama belki evde yapılanda sıkıntı yoktur.
iki senedir istiyoruz canım. iki kaybım var bu sürede malesef.cok sayilmaz kilon cnm boyunda var cunku bence verirsin ya insallah nasip olsun sanada cabucak annelik ne zamandir istiyorsun tatlim
Allah yardımcın olsun kuzum inşallah çabucak tekrar hamiş kalırsında sağlıkla kucağına alman nasip olur . nedenleri belli mi kan pıhtılaşması falan mıiki senedir istiyoruz canım. iki kaybım var bu sürede malesef.
yok belli değil. inşallah canım çok istiyoruz. bir sürü test yaptırdım bişeycikler çıkmadı. şimdi yeni testler de istediler bakalım. bu kan pıhtılaşması çeşit çeşit oluyor anlaşılan. bir doktorun verdiğini diğeri eksik buluyor bu böyle sürüp gidiyor işte.Allah yardımcın olsun kuzum inşallah çabucak tekrar hamiş kalırsında sağlıkla kucağına alman nasip olur . nedenleri belli mi kan pıhtılaşması falan mı
birsey cıkmamış ne güzel cnm sen içini ferah tut üzülme vardır bir hayır olr inşallah en kısa zamanda ben ilk gebeliğimde 70 000 lem yelid birde 4444 salatı tefriciye okumuştum sende oku istersenyok belli değil. inşallah canım çok istiyoruz. bir sürü test yaptırdım bişeycikler çıkmadı. şimdi yeni testler de istediler bakalım. bu kan pıhtılaşması çeşit çeşit oluyor anlaşılan. bir doktorun verdiğini diğeri eksik buluyor bu böyle sürüp gidiyor işte.
TARİH | TARTIM KİLOSU | FARK | HEDEFE KALAN | SONUÇ |
13.01.2016 | 60,3 | - | 4,3 | |
15.01.2016 | 60,1 | 0,2 | 4,1 | |
22.01.2016 | 59,2 | 0,9 | 3,2 | |
29.01.2016 | 58,7 | 0,5 | 2,7 | |
menüm
sabah 9
bir kibrit kutusu peynir + şekersiz açık çay(başka birsey bulamadım iş yerinde)
öğle 13
4 kepçe ıspanak yemeği+bir tabak yoğurt
ara 16
bir portakal
ara 17
elma çayı
akşam 19
2 köfte+ 2 kaşık mercimek çorbası+2kaşık salata+1 bardak ayran
ara 21
1 bardak süt+yarım avuç antep fıstığı
3 lt su maalesef yürüyüş yapamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?