Doğum kilolarına elveda demek istiyorum

orange_85

Yaş 31 kilo 95 hedef (85) simdilik
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2008
125
43
623
40
Günaydın kızlar bugün itibariyle kesin bir diyete başladım ve güngün de yazacağım neler yediğimi
Geçen sene diyetisyen yardımıyla 5 kilo vermiştim (3 haftada) ama sonra bıraktım dayanamadım bu defa kararlıyım şekeri hayatımdan çıkaracağım (çok canım isterse haftad 1 parça bitter yemeyi düşünüyorum) bol bol yeşil çay içicem (acıkınca tokluk hissi veriyor) bakalım inşallah işe yarar
doğumdan öncede biraz fazlam vardı şimdi obez oldum hamile kalma kilom 71di doğuma giderken 100 ü gördüm bir diet macerasıyla 84ekadar düştüm dün tartıldım 89 kilo olmuşum :ssz: hedef şimdilik 80 olsun yakın hedefim uzak hedefim de 65 kilo boy 168cm inşallah olur

Sabah kahvaltıda 1çay fincanı mısır gevreği 1 fincan süt
ara öğün 1 elma yedim
çook açım ama yeşil çay içtim bastrym die inşallah 12ye kadar dayanabilirim
sonra öğlen kepekli sandviç ekmeğinin arasına 1 karper deynir ve hindi jambon yiycem gerisini de akşam yazarım

Cnm basarilar dilerim,bende dogum kilolarimdan kurtulmaya calisiyorum yaklasik 11 kilo vermem lazim,ins kisa zamanda saglikli bi sekilde fit bi anne olursun:8:

cnm hadi bakalım hayırlı olsun. bebişin kaç aylık sanırım emzirmiyorsun. bende diyet yapmak istiyorum fakat emziriyorum söylenilenin aksine emzirdikçede kilo vermiyorum sanırım çok yiyorum doğumdan sonra 2 kilo aldım bile:(

Emziri yorum bebeğimi ama diyette yapıyorum benim kız büyüdü ama 21 aylık oldu o yuzden kendi başıma diete başladım emziriyorsan dietisyenlediete başla ben 5 kilo vermiştm ama 1aydan sonra dayanamadm malesef

ikindi 2 elma
akşam lahana sarması 3 tane
1 kase yoğurt
1 bitki çayı

1 yumurta
1 peynir
2 dilim ekmk
patates haşlaması ve yourt(küçük parça)
1 altınbasak bisküüt

canım evet kendi başıma yapmamam lazım emzirdiğim için ama ben psikolojik olarak artık kendimi çokda iyi hissetmiyorum bu kilolardan dolayı yani 1-2 ay sonra kabanlar montlarda çıkınca diye düşünüyorum. ayrıca hala hamile eşofmanlarımı pantolonlarımı giyiyorum:((dikkat ediyorum yediğime içtiğime kendi başıma hamile kalmadan önce 20 kilo vermiştim şimdi 10 kilosu geri geldi. ama emzirdiğim için diyetisyene görünmeliyim haklısın.

Sabah kahvaltı yapamadm oyuzden
1simit 1 şekersiz çay
Öğlen
1 çökelekli sıkma (çorba içmeye gittim yokmuş) artık hazır çorba içmeye karar verdim öğlen için
Öğleden sonra
biraz badem ve yer fıstığı
Bugün sanki karbonhidratı çok aldım:14: neyse dikkat edicem gene de
Canım çikolata istiyorr ama yemiyorum bu da ii deil mi zararın neresinden dönsek kardır hııh moralim yerine geldi

2 kase mercimek çorbası
2dilim ekmek
birazdan 1 karper peynir ve light süt içecem
1 elma yiycem

bulgur pilavı
birkaç parça tavuk
1 kase çorba
gelelim bugün sabah-öğlen neler yediğime
sahanda yumurta (peynirli-maydanozlu)
iki dilim ekmek
Ayran
altınbaşak form
iki adet baklava evet yanlış duymadınız:39: dayanamadım ve yedim baklavayı ama öğle yemeği yemedim onunyerine sayıym diyorumbu da bişey deil mi

Back
X