X xgoncax Yeni Üye Kayıtlı Üye 13 Ekim 2011 65 0 0 Malatya 14 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi xgoncax #1 slm kızlar doğum kilolarınızı verdiniz mi benim sadece 3 kilom kaldı ve buda bir türlü veremiyorum =(((((((
slm kızlar doğum kilolarınızı verdiniz mi benim sadece 3 kilom kaldı ve buda bir türlü veremiyorum =(((((((
ipek_melike Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Eylül 2011 37 0 36 Ankara 14 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi xgoncax #2 Bende de aynı dertten var veremedim bir türlü şu 5 kiloyu
X xgoncax Yeni Üye Kayıtlı Üye 13 Ekim 2011 65 0 0 Malatya 17 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi xgoncax #3 ipek_melike .!.: Bende de aynı dertten var veremedim bir türlü şu 5 kiloyu Genişletmek için tıkla... umarım bir an önce veririz bu fazlalıkları ne yaparsam yapıyım gitmiyor gerçi ben sezeryan ile doğum yaptım ona bağlıyourum ama bakalım
ipek_melike .!.: Bende de aynı dertten var veremedim bir türlü şu 5 kiloyu Genişletmek için tıkla... umarım bir an önce veririz bu fazlalıkları ne yaparsam yapıyım gitmiyor gerçi ben sezeryan ile doğum yaptım ona bağlıyourum ama bakalım
aSk Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Mart 2011 122 2 0 Almanya 23 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi xgoncax #4 59 iLe doguma girdim 49 iLe ciktim. Biraz fazLa kanamam oLdu, sanirim o yüzden dogum yataginda 10 kiLo kaybettim. Öyle tahmin ediyorum. Hamilelikten önceki kiLoma uLastim. Suan kiLo aLmaya caLisiyorum.
59 iLe doguma girdim 49 iLe ciktim. Biraz fazLa kanamam oLdu, sanirim o yüzden dogum yataginda 10 kiLo kaybettim. Öyle tahmin ediyorum. Hamilelikten önceki kiLoma uLastim. Suan kiLo aLmaya caLisiyorum.