- 25 Mart 2019
- 93
- 36
- 8
- 29
- Konu Sahibi ozlemsss381
-
Olur ya dunya hali televizyonlarda goruyoruz hastalik olur dogurmam gerekir her hangi birsey olur o yuzden tup baglatmakta istemiyorumTüplerinizi baglatsanız ?
Hic bir yöntem yüzde yüz koruma saglamaz cunku
Hic bir korunma yönteminin yüzde yüz kesin bir şeyi yoktur ama en garantisi doğum kontrol hapı prezervatiften daha etkili bir yöntem çünkü onda yırtılma delinme vs olabiliyorArkadaslar merhaba. 3 yillik evliyim 20 aylik bir oglum var. Ve 2. Cocuk kesinlikle istemeyenlerdenim. Esim korunuyor fakat ben yinede isimi garantiye almak istiyorum. Dogum kontrol hapı kullananlar bilgi verebilir mi. Bu hapı kullanirken hic mi hamile kalinmiyor etkisi nedir. Yani iliski sirasinda bir kaza olsa falan hamile kaldirmiyor mu. Nedir yani
Mrb emzirirken kullandınız mı acaba ? Bebeğim 2 aylık ama sütüm azalıyor zaten bide hap vs kullanırsam kesilme gibi etki yapmasından korkuyorumSaatleri düzenli olmazsa sürpriz olabiliyor :) ya da gün atlamamak lazım. Yasmin kullanıyorum. Yan etki olarak hissedilebikir birşey yaşamadım açıkçası
Çocuğum yok henüz :/Mrb emzirirken kullandınız mı acaba ? Bebeğim 2 aylık ama sütüm azalıyor zaten bide hap vs kullanırsam kesilme gibi etki yapmasından korkuyorum geri cekilme suan ki yöntem ve 2 yaşında bi çocuğum daha var 3. Yü düşünmek bile istemiyorum
Peki bu ilaci kullanirken korunmaya gerek yok mu. Yani geri cekilme olmadanSaatleri düzenli olmazsa sürpriz olabiliyor :) ya da gün atlamamak lazım. Yasmin kullanıyorum. Yan etki olarak hissedilebikir birşey yaşamadım açıkçası
Prezervatifin yırtılmasını anında görebiliyorken doğum kontrol hapını eksik kullanma, saatini geciktirme vs. gibi durumlarını anca hamile kalınca etkisini görebiliyorsunuz.Hic bir korunma yönteminin yüzde yüz kesin bir şeyi yoktur ama en garantisi doğum kontrol hapı prezervatiften daha etkili bir yöntem çünkü onda yırtılma delinme vs olabiliyor
Hamile olmayı istemeyen bir zahmet saatinde alır ilacını zatenPrezervatifin yırtılmasını anında görebiliyorken doğum kontrol hapını eksik kullanma, saatini geciktirme vs. gibi durumlarını anca hamile kalınca etkisini görebiliyorsunuz.
Hamile olmayı istemeyen bir zahmet saatinde alır ilacını zaten unutmamak icinde alarm kurar şahsen ben öyle yapıyordum, prezervatifle ilişkiye girmektense ilac en kolayı ve zahmetsizi
Birşey sorucam. Şuan ilk kutuyu kullanıyorum ben. Bazen 19.00da alıyorum bazen 18.30 bazen 19.30 ama yarım saatten fazla oynamıyor. Bir problem olur mu?Kesinlikle bende de alarm kurulu. Hatta 7 gun arada bile o alarmi kapatmiyorum ki baslamaya unutmayayim.
Peki bu surede korunmadan mi iliski yasadiniz hep yani esiniz geri cekmeden. Ona ragmen 10 yilda bir hamilelik olmadi miDogum kontrol hapini saati saatine unutmadan icerseniz %100e yakin korunma saglar. Ancak korumasi ilk kutuda degil ikinci kutuda tam anlamıyla baslar. Ben 10 seneden fazladir kullaniyorum. Bir kaza yasamadim.
Birşey sorucam. Şuan ilk kutuyu kullanıyorum ben. Bazen 19.00da alıyorum bazen 18.30 bazen 19.30 ama yarım saatten fazla oynamıyor. Bir problem olur mu?
Peki bu surede korunmadan mi iliski yasadiniz hep yani esiniz geri cekmeden. Ona ragmen 10 yilda bir hamilelik olmadi mi
2. Kutuya başladığımda yüksek koruma başlar ama değil mi?Bilemiyorum ama ben riske atamam. O yuzden dakikasi dakikasina ayni saatte aliyorum. Ilk kutuda tam koruma saglamaz bu arada. Dikkat edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?