Doğum kontrol hapı bebeğime zarar vermiş midir?

longing_82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2009
11
0
86
Van
ben 7 haftalık hamileyim son adet tarihim 5 temmuz fakat ben doğum kontrol hapı kullanırken hamile kaldım.yani yanlış kullandım temmuz ayında d.kontrol hapını ayın temmuzun 13ünden 30 una kadar kullandım bebeğime bir zarraı olmuşmudur kalp atışları normal çıktı geçen hafta lütfen yardımcı olun:ecrin_bebek:Saruboceq:

Gözünüz aydın. Doğum kontrol hapının gebelik üzerine olumsuz etkisi olmamaktadır. Sağlıklı bir gebelik ve doğum dilerim

doktor bey iyi günler benim sorum şöyle en son 12 ağustosta adet oldum eşimle bebek istediğimiz için korunmuyoruz şu anda bademcik rahsızlığı geçiriyorum doktora gittim ilaç yazdı augmentin, tonflex gargara, apranax. şu an hamile olup olmadığımı bilmiyorum eğer hamileysem bu ilaçları kullanmam zararlı olurmu yada değilsem hamile kalmam açısından herhangi zararlı bir etkisi olur mu acaba ilaç kullanmamam gerekiyorsa bademciklerimin iyileşmesi için ne yapmalıyım lütfen bilgi verirseniz çok sevinirim eğer

Gebe kalsanız bile zararlı etki olmayacaktır. Sağlıklı günler dilerim...

çok sağolun doktor bey o kadar rahatladım ki ilginiz için teşekkürler kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…