Merhaba arkadaşlar 7 aylık evliyim bi konuda size danışıcaktım özellikle bayan hanımlara kocamla birliktelik yaşadık ve korunmadık üç dört defa boşaldı ıcınde tuttu hep spermleri dibine kadar ben 90 kıloyum balık etli uzun boylu iri yapılı bırı ym bende gittim yasmin doğum kontrol hapı ıctm ama bitane içtim adet görebılırmıyım bıdaha da ıcmedm hamılelık oranım yuksek mi acaba bilgi alıcaktm
remzi aga?
Belli oluyorYavrum ben 8 yasından berı internet uzmanıyım yorma kafanı
Ya çok güldürüyorsunuz beni kk nın yeni üyeleriTatlım fake deglm anlatım bozuklugum var evet sakatım kafadan ondandır alt tarafı soru sordk etkilimi degl mi die
Suanda yas 11 filan sanirsamYavrum ben 8 yasından berı internet uzmanıyım yorma kafanı
Allahim gulmekten yarildimbir tane daha seni kaldıramaz.
Etkili değil, dibine kadar göndermiş adam evlatlarını . Bir hap neyine yarar???Tatlım fake deglm anlatım bozuklugum var evet sakatım kafadan ondandır alt tarafı soru sordk etkilimi degl mi die
O artık etine dolgun, genç bir anne adayı. Dibine kadar dalga geçiyorsunuz aa çok ayıpBalık etli olmakla hamile kalmanın arasındaki bağlantı nedir?
Ayrıca tek bir doğum kontrol hapını kullanırken ne bekleyerek kullandınız?
İlk ay sürekli kullanımda bile etkisini tam göstermeyen hap 1 taneyle mi gebe kalmayı önleyecek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?