Neyin dibine kadar,pardon?Merhaba arkadaşlar 7 aylık evliyim bi konuda size danışıcaktım özellikle bayan hanımlara kocamla birliktelik yaşadık ve korunmadık üç dört defa boşaldı ıcınde tuttu hep spermleri dibine kadar ben 90 kıloyum balık etli uzun boylu iri yapılı bırı ym bende gittim yasmin doğum kontrol hapı ıctm ama bitane içtim adet görebılırmıyım bıdaha da ıcmedm hamılelık oranım yuksek mi acaba bilgi alıcaktm
Özellikle bayan hanımlaraMerhaba arkadaşlar 7 aylık evliyim bi konuda size danışıcaktım özellikle bayan hanımlara kocamla birliktelik yaşadık ve korunmadık üç dört defa boşaldı ıcınde tuttu hep spermleri dibine kadar ben 90 kıloyum balık etli uzun boylu iri yapılı bırı ym bende gittim yasmin doğum kontrol hapı ıctm ama bitane içtim adet görebılırmıyım bıdaha da ıcmedm hamılelık oranım yuksek mi acaba bebek dusunmuyorduk bilgi alıcaktm
Bu kadar iğrenç detaylarda boğulmak zorunda değildin ayricaMerhaba arkadaşlar 7 aylık evliyim bi konuda size danışıcaktım özellikle bayan hanımlara kocamla birliktelik yaşadık ve korunmadık üç dört defa boşaldı ıcınde tuttu hep spermleri dibine kadar ben 90 kıloyum balık etli uzun boylu iri yapılı bırı ym bende gittim yasmin doğum kontrol hapı ıctm ama bitane içtim adet görebılırmıyım bıdaha da ıcmedm hamılelık oranım yuksek mi acaba bebek dusunmuyorduk bilgi alıcaktm
Merhaba arkadaşlar adım eflin 7 aylık evliyim kocamla birliktelik yaşadık ve korunmadık üç dört defa boşaldı ben 90 kıloyum balık etli uzun boylu iri yapılı bırı ym allah verir herşeyi tabikide bızım hukmumuz gecmez allah katında bende gittim yasmin doğum kontrol hapı ıctm ama bitane içtim adet görebılırmıyım bıdaha da ıcmedm hamılelık oranım yuksek mi acaba bebek dusunmuyorduk bırden oldu bilgi alıcaktm yardım ederseniz
iğrenç bir anlatım tarzı bayanlara sorumucaksında kime sorucaktınki başka baştan aşağıya fiyasko bir yazı.Merhaba arkadaşlar 7 aylık evliyim bi konuda size danışıcaktım özellikle bayan hanımlara kocamla birliktelik yaşadık ve korunmadık üç dört defa boşaldı ıcınde tuttu hep spermleri dibine kadar ben 90 kıloyum balık etli uzun boylu iri yapılı bırı ym allah verir herşeyi tabikide bızım hukmumuz gecmez allah katunda bende gittim yasmin doğum kontrol hapı ıctm ama bitane içtim adet görebılırmıyım bıdaha da ıcmedm hamılelık oranım yuksek mi acaba bebek dusunmuyorduk bilgi alıcaktm
İnşallah degilsindir. Rica ederim olma. Bu ülke bir tane daha seni kaldıramaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?