adet düzensizliğim var doktorum en azından 4 ay kullan dedi ama 8ay sonra hamilelik düşünüyorum arkadaşlarım doğum kontrol haplarının kısırlık yaptığını söylüyor ve çok çok eminler..ne yapsam acaba???fikriniz varmı??
doğum kontrol hapı kullanıp kısır kalan hiç duymadım ben.sadece içildiği süre boyunca yumurtlamaya engel oluyor.bıraktığında herşey düzene giriyor.üstelik doğum kontrol hapı kullanırken hamile kalanını bile duydum:)
tam tersi yeni jenerasyon doğum haplarının (şu an piyasada bulunan) tedavi edici özelliği bile var...kistlere karşı, adet düzensizliği için kullanılıyorlar...kısırlık bir kenara bıraktıktan hemen sonra hamile kalanlarda ikiz olma olasılığı artıyor...
Alakası yok kısır olsak arkadaşlarım,ablam ve ben olurduk,ben 2 sene kullandım daha sonra eşim korundu eşim korunmayı bırakır bırakmaz hamile kaldım,ablam ilacın 7 günlük arasında hamile kaldı,
böyle kısırlık yapar türünden şeylere inanmayın..
hiçbir doğruluğu yok...
Alakası yok kısır olsak arkadaşlarım,ablam ve ben olurduk,ben 2 sene kullandım daha sonra eşim korundu eşim korunmayı bırakır bırakmaz hamile kaldım,ablam ilacın 7 günlük arasında hamile kaldı,
böyle kısırlık yapar türünden şeylere inanmayın..
hiçbir doğruluğu yok...
Valla canım bünyeye göre değişir,bende ters etki yaptı diyebilirim.Gayet istekliydim.Hatta eşim bi keresinde"bende korkmuştum isteksizlik yapar diye"demişti..
Valla canım bünyeye göre değişir,bende ters etki yaptı diyebilirim.Gayet istekliydim.Hatta eşim bi keresinde"bende korkmuştum isteksizlik yapar diye"demişti..
Arkadaşıma da bırak kısırlık yapıyor demişler bıraktığı hafta hamile kaldı ve şu anda istemiyorlardı bebek kısmet
Ama şu var bence başlamadan doktora gidilmeli hormon testi vs yaptırılıp hangi hapı kullanmak gerektigi öğrenilmeli
çevremdekiler bırakıp hemen hamile kaldı....ablam yılarca kullandı bıraktığı ay hamile kaldı ......bense 9 aydır hamile kalamadım hapı bıraktım ama gelen yok.....bence bünyeye göre değişiyor hapla alakası yok hiç kullanmayıp çocuğu olmayan da var ...
Arkadaşıma da bırak kısırlık yapıyor demişler bıraktığı hafta hamile kaldı ve şu anda istemiyorlardı bebek kısmet
Ama şu var bence başlamadan doktora gidilmeli hormon testi vs yaptırılıp hangi hapı kullanmak gerektigi öğrenilmeli