Doğum Kontrol Hapı Kullanımı

Denz66

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2021
2
0
1
33
Arkadaşlar merbaha,
Ben ilk kez doğum kontrol hapı kullanacağım gebelikten korunmak için ama şunu anlayamadım ilaç üzerinde pazartesiden başlıyor, diyelim ki ben salı adet oldum hapa salı mı başlıycam yada en başı pazartesiden mi.? Fark eder mi hiç bir bilgim yok

Arkadaşlar merbaha,
Ben ilk kez doğum kontrol hapı kullanacağım gebelikten korunmak için ama şunu anlayamadım ilaç üzerinde pazartesiden başlıyor, diyelim ki ben salı adet oldum hapa salı mı başlıycam yada en başı pazartesiden mi.? Fark eder mi hiç bir bilgim yok
Canim ilk gebelikse hic korunma ama bildigim kadariyla onlar gunleri sasirmasinlar diye oyle yazmislar yada hangi gun aldigin bi onemi yok bugun saliysa salidan basla

Arkadaşlar merbaha,
Canım bende pek önermiyorum doğum kontrol hapını ama yine de sen bilirsin. Çünkü her kadına mutlaka bir yan etkisi oluyor hapın. İlacın üzerinde pazartesi yazdığına bakma adetin ilk günü başlayacaksın hangi gün olursa olsun

Merhaba ilk kez doğum kontrol hapı kullandım. 21 gün sonrası 3 günlük kanama oldu. Nomalde 30 Nisan'da adet olmam gerekiyordu. O kanama adet kanaması mi, ya da adetimde gecikme mi olmuştur

Merhaba ilk kez doğum kontrol hapı kullandım. 21 gün sonrası 3 günlük kanama oldu. Nomalde 30 Nisan'da adet olmam gerekiyordu. O kanama adet kanaması mi, ya da adetimde gecikme mi olmuştur
Doğum kontrol hapı size yeni adet döngüsü hazırlıyor, yani 21 hapı bitirdikten sonraki ilk 5 gün içinde adet olursunuz 7 gün arayla Doğum kontrol hapına devam ettikçe hep aynı gün adet olursunuz

Back
X