A Azrabatu Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Mayıs 2021 41 5 1 30 14 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Azrabatu #1 Arkadaslar 9 aylik bebegim var emziriyorum dogum kontrolhapi kullanmamin bebegime zarari olurmu ilacin etkisi sutumden bebegime gecermi ilerde bebegimde kisirlik yaparmi bilgisi olan arkadaslar yardimci olun lutfen.
Arkadaslar 9 aylik bebegim var emziriyorum dogum kontrolhapi kullanmamin bebegime zarari olurmu ilacin etkisi sutumden bebegime gecermi ilerde bebegimde kisirlik yaparmi bilgisi olan arkadaslar yardimci olun lutfen.
Niloya444 Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Ekim 2020 2.643 1.743 53 14 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Azrabatu #2 Azrabatu .!.: Arkadaslar 9 aylik bebegim var emziriyorum dogum kontrolhapi kullanmamin bebegime zarari olurmu ilacin etkisi sutumden bebegime gecermi ilerde bebegimde kisirlik yaparmi bilgisi olan arkadaslar yardimci olun lutfen. Genişletmek için tıkla... eşiniz korunsun
Azrabatu .!.: Arkadaslar 9 aylik bebegim var emziriyorum dogum kontrolhapi kullanmamin bebegime zarari olurmu ilacin etkisi sutumden bebegime gecermi ilerde bebegimde kisirlik yaparmi bilgisi olan arkadaslar yardimci olun lutfen. Genişletmek için tıkla... eşiniz korunsun