Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende kullandım ama hiç düzensizlik yaşamadım belki başka bir sıkıntı olabilir bir doktora gidin bence.
Bende kullandım ama hiç düzensizlik yaşamadım belki başka bir sıkıntı olabilir bir doktora gidin bence.
iyi akşamlar,
doğum kontrol hapını bırakalı 6 ay oluyor ama hala adet düzensizliği yaşıyorum, bir hemşireye danışmıştım ilk zamanlar olur demişti ama 6 ay geçmiş olması artık can sıkıcı olmaya başladı. Bu durumu yaşayan var mı?
iyi akşamlar,
doğum kontrol hapını bırakalı 6 ay oluyor ama hala adet düzensizliği yaşıyorum, bir hemşireye danışmıştım ilk zamanlar olur demişti ama 6 ay geçmiş olması artık can sıkıcı olmaya başladı. Bu durumu yaşayan var mı?
doktorlar genellikle adeti düzenlesin diye veriyorlar doğum kontrol hapını sizin düzensizliğin sebebi hap değildir başka bir sebebi vardır benimde olmuştu ama yapılan testlerde prolaktin hormonun yükseldiği için bozulmuştu adet düzenim tekrardan doktora başvurup hormon tahlilerinizi tekrar yaptırın
iyi akşamlar,
iyi akşamlar,