• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dogum kontrol hapı

Zuleyhanin_bebegi04

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2016
798
254
33
Merhaba az once eczaneden geldim korunma yontemini hap olarak devam edecegim emziriyorum bana ona uygun hap verdi ama sunu soyledi ilk ay korumasi yok dedi dogru mu bilhassa saglikcilar cevap bekliyoeum sizden iyi gunler

gercekten ılk ay korumuyormu bende hapa basladıktan sonrakı 3.haftada bı defa ek korunma olmadan ılıskı yasadım ve hala hasta olmadım 5 gun gectı gunumden hamılemıyım yanı daha kucucuk bebegım :KK57:

hayır henuz yapmadım ılk defa hap kullananlarda bazen ılk bı kac ay duzenı bozuyor dıyordu ınternette o yuzden bı kac gun daha beklıyım dıye dusunmustum

bu konuda bende bı baslık acıcaktım bugun siz acıcında bende ogreneyım dedım konu sahıbı ozur dılıyorum konunuzu gaspetmıs gıbı oldum cok merak ettım o yuzden burdan yazdım

bu konuda bende bı baslık acıcaktım bugun siz acıcında bende ogreneyım dedım konu sahıbı ozur dılıyorum konunuzu gaspetmıs gıbı oldum cok merak ettım o yuzden burdan yazdım
Alırken neden doktora sormadınız artık bariyer yönteme gerek var mı diye?

Alırken neden doktora sormadınız artık bariyer yönteme gerek var mı diye?
yurt dısında yasıyorum ve buranın dılını henuz tam bılmıyorum esım ılacı aldı oyle bısey sormamıs bende ınternetten baktım ılacın prospektusune orda ılk hafta ek yontem kullanılması yeterlı yazıyordu bende o yuzden dıger zamanlarda ek yontem ıcın dıkkat etmedım ama arkadaslar bı ay dıyınce ve hala hasta olmayınca kafam karıstı

yurt dısında yasıyorum ve buranın dılını henuz tam bılmıyorum esım ılacı aldı oyle bısey sormamıs bende ınternetten baktım ılacın prospektusune orda ılk hafta ek yontem kullanılması yeterlı yazıyordu bende o yuzden dıger zamanlarda ek yontem ıcın dıkkat etmedım ama arkadaslar bı ay dıyınce ve hala hasta olmayınca kafam karıstı
Eczacıda bilirdi keşke eşiniz alırken sorsaydı. Bu ay değilseniz böyle durumların risklerini araştırın. I prospektusler genel durumlar için yazılır sizin özel bir durumunuz var.

Evet ilk ay koruması yok başka yöntem ekleyin korunmanıza

Back
X