- 2 Eylül 2017
- 492
- 297
- 53
- Konu Sahibi Zuleyhanin_bebegi04
ınsallah yeterlı olmustur yarın test yapıcamÜç hafta yeterli bir süre olabilir. Bir hafta sonra etki göstermeye başlıyor ama Garanti olsun diye bu süreyi uzatmakta fayda var.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ınsallah yeterlı olmustur yarın test yapıcamÜç hafta yeterli bir süre olabilir. Bir hafta sonra etki göstermeye başlıyor ama Garanti olsun diye bu süreyi uzatmakta fayda var.
Konu sahibine söyledimdoktorum vermıstı zaten arayıp sormustuk ona ılac ısmı vermıstı
dosumdan sonra oyle cokta duzenlı olmadım bazen bı hafta erken olurdu bazen bı ıkı gn gec ama ılk defa 5 gun gecıyo bende ılaca baglamıstım acıkcası ama bılemıyorum suanda yarın yapıcam test mecbur
6 gun gectı yeterlı sure degılmıBazem dogum kontrol hapini bırakınca 1 hafta sonra adet oluyor. 1 haftadan sonra test yapin.
Yani yarin bir test yapabilirsiniz benimde bi kere hapla öyle olmuştu6 gun gectı yeterlı sure degılmı
canım ilk gebelik çok farklı ben her sancım geldiğinde doğum diye eşimi telaşlandırıp hastaneye giderdim:)
bakalım yapıcam bugunYani yarin bir test yapabilirsiniz benimde bi kere hapla öyle olmuştu
emzırenlerın hapları ayrı oluyo evet ve adetın ılk gunu baslamıstım orda yazan ılk bır hafta ek yonteme ıhtıyac duyuldugu ama bakalım artık bugun bellı olacakEger adetin ilk gunu alirsaniz sadece ilk hafta korumaz. Ama adet donemi disinda alirsaniz o ay korumaz. Bi doktora danisin ben boyle biliyorum. Adetin ilk gunlerinde baslamak lazim. Tabi emzirdginiz ocin ozel bi hap verdiyse bilemem. Ben yasmin kullaniyordum hamile kalmadan once. Bi de hapin kullanim kilavuzunda da yazar zaten bunlar
sonucu paylaşırsanız sevinirimemzırenlerın hapları ayrı oluyo evet ve adetın ılk gunu baslamıstım orda yazan ılk bır hafta ek yonteme ıhtıyac duyuldugu ama bakalım artık bugun bellı olacak
Kizlar bu arada ben hamileyim zaten eski konumdan bilen bilir kuzenim icin soruyorum 5 aylik bebegi var cunku
Merhaba az once eczaneden geldim korunma yontemini hap olarak devam edecegim emziriyorum bana ona uygun hap verdi ama sunu soyledi ilk ay korumasi yok dedi dogru mu bilhassa saglikcilar cevap bekliyoeum sizden iyi gunler
es kabul etmeyınce mecburen ben korunuyorumNeden boşuna kendinize ve bebeğinize hormon yüklüyorsunuz ki eşiniz korunsun![]()
test yaptım negatıf cıktısonucu paylaşırsanız sevinirim![]()
ben yurt dısında yasıyorumm yanlız turkuye bu ılacın oldugunu sanmıyorum laktinet dıye bı ılac. ama doktorunuza sorarsanız sıze bı ılac verebılır emzırenler ıcın haplar turkıyedede var sAnıyorumEmzirirken kullanilabilen dogum kontrok hapi hangisiymis ozelden yazar misiniz? Ismi c ile mi basliyor?
Brnim kullandigim ilac icin de ilk ay tam koruma saglamaz denmisti. Ilk ay ek yontem gerekliymis.
ben yurt dısında yasıyorumm yanlız turkuye bu ılacın oldugunu sanmıyorum laktinet dıye bı ılac. ama doktorunuza sorarsanız sıze bı ılac verebılır emzırenler ıcın haplar turkıyedede var sAnıyorum