- 13 Kasım 2016
- 798
- 254
- 33
- Konu Sahibi Zuleyhanin_bebegi04
Hmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı olsun dıkkat et yınededosumdan sonra oyle cokta duzenlı olmadım bazen bı hafta erken olurdu bazen bı ıkı gn gec ama ılk defa 5 gun gecıyo bende ılaca baglamıstım acıkcası ama bılemıyorum suanda yarın yapıcam test mecbur
tesekkur ederımHayırlısı olsun dıkkat et yınede
aynen dedıgınız sekılde yaptım ama bı ay deyınce arkadaslar hala da adet olmadıgım ıcın gercekten korkuyorum ınsallah hamıle degılımdırArkadaşlar sakin olunuz
Birçok ilacın içinde yazar
prospektüsü dikkatli okuyunuz.
eğer reglinizin ilk günü doğum kontrol hapına başladıysanız İLK GÜNDEN İTİBAREN KORUYUCULUĞU BAŞLAR
eğer regliniz başladıktan sonraki günler (bazı haplarda 3 bazılarında 5 güne kadar başlayabiliyorsunuz) kullandıysanız İLK BİR HAFTA EK YÖNTEMLE KORUNMANIZ gerekir.
eğer ilacınızı 1. dediğim şekilde kullandıysanız hiç aksatmadan her gün aynı saatte kullandıysanız ve
ishal ve antibiyotik kullanımı gibi gibi durumlar yaşamadıysanız rahatlayın![]()
aynen dedıgınız sekılde yaptım ama bı ay deyınce arkadaslar hala da adet olmadıgım ıcın gercekten korkuyorum ınsallah hamıle degılımdır
28ben de benzer bi sıkıntı yaşadım geçen gün
hatta gidip kan verdim
sonraki gün adet oldum :)
kaç günlük hap kullanıyorsunuz?
bir pakette 21 tane mi var 28 mi?
paket bıtelı bı hafta oldu benım gecen aykı adet gunum gecelı 5 gun oldu yenı pakete baslamadım hamıleysem etkı etmesın bebege dıyepaket biteli mi 5 gün oldu?
yeni pakete başladınız mı ara vermeden?
yapıcam yarın tesekkur ederımBi test yaptırın o zaman
hamilesin emziriyorsun kontrol habı???? konunu düzenle bir şey anlaşılmıyorKizlar bu arada ben hamileyim zaten eski konumdan bilen bilir kuzenim icin soruyorum 5 aylik bebegi var cunku
Bildiğim kadarıyla 3. Ayda tam tamına koruma yapıyor.Merhaba az once eczaneden geldim korunma yontemini hap olarak devam edecegim emziriyorum bana ona uygun hap verdi ama sunu soyledi ilk ay korumasi yok dedi dogru mu bilhassa saglikcilar cevap bekliyoeum sizden iyi gunler
Ay 39. Haftaya gelmişsin. Allah kucağıma almayı nasip etsin inşallah. Kasılmalar felan nasıl. Var mı bir acı ağrı. Benim hafiften başladı da doğuma mı yaklaştım acaba diye meraklanıyorum.hamilesin emziriyorsun kontrol habı???? konunu düzenle bir şey anlaşılmıyor
canım Allah ikimizi de sağ salim bebeklerimize kavuşturur inşallah senin ilk mi benim ikinci gebeliğim henüz sancım yok canım senin doğum sancın için erken onlar yalancı sancılar hiç korkma rahat olAy 39. Haftaya gelmişsin. Allah kucağıma almayı nasip etsin inşallah. Kasılmalar felan nasıl. Var mı bir acı ağrı. Benim hafiften başladı da doğuma mı yaklaştım acaba diye meraklanıyorum.
Evet ilk bebeğim. Tecrübe olmayınca insan tedirgin oluyor. :*canım Allah ikimizi de sağ salim bebeklerimize kavuşturur inşallah senin ilk mi benim ikinci gebeliğim henüz sancım yok canım senin doğum sancın için erken onlar yalancı sancılar hiç korkma rahat ol
canım ilk gebelik çok farklı ben her sancım geldiğinde doğum diye eşimi telaşlandırıp hastaneye giderdim:)Evet ilk bebeğim. Tecrübe olmayınca insan tedirgin oluyor. :*
gercekten ılk ay korumuyormu bende hapa basladıktan sonrakı 3.haftada bı defa ek korunma olmadan ılıskı yasadım ve hala hasta olmadım 5 gun gectı gunumden hamılemıyım yanı daha kucucuk bebegım![]()
doktorum vermıstı zaten arayıp sormustuk ona ılac ısmı vermıstıIlaci eczacı değil doktor verir. Lütfen doktora gitmeden ilac kullanmayın