- 13 Kasım 2016
- 798
- 254
- 33
- Konu Sahibi Zuleyhanin_bebegi04
-
Test yaptınız mı ?gercekten ılk ay korumuyormu bende hapa basladıktan sonrakı 3.haftada bı defa ek korunma olmadan ılıskı yasadım ve hala hasta olmadım 5 gun gectı gunumden hamılemıyım yanı daha kucucuk bebegım
Alırken neden doktora sormadınız artık bariyer yönteme gerek var mı diye?bu konuda bende bı baslık acıcaktım bugun siz acıcında bende ogreneyım dedım konu sahıbı ozur dılıyorum konunuzu gaspetmıs gıbı oldum cok merak ettım o yuzden burdan yazdım
Gecikir miydi hep böyle? Test yap istersen.gercekten ılk ay korumuyormu bende hapa basladıktan sonrakı 3.haftada bı defa ek korunma olmadan ılıskı yasadım ve hala hasta olmadım 5 gun gectı gunumden hamılemıyım yanı daha kucucuk bebegım
yurt dısında yasıyorum ve buranın dılını henuz tam bılmıyorum esım ılacı aldı oyle bısey sormamıs bende ınternetten baktım ılacın prospektusune orda ılk hafta ek yontem kullanılması yeterlı yazıyordu bende o yuzden dıger zamanlarda ek yontem ıcın dıkkat etmedım ama arkadaslar bı ay dıyınce ve hala hasta olmayınca kafam karıstıAlırken neden doktora sormadınız artık bariyer yönteme gerek var mı diye?
dosumdan sonra oyle cokta duzenlı olmadım bazen bı hafta erken olurdu bazen bı ıkı gn gec ama ılk defa 5 gun gecıyo bende ılaca baglamıstım acıkcası ama bılemıyorum suanda yarın yapıcam test mecburGecikir miydi hep böyle? Test yap istersen.
Estagfurullah sorun yok beraber ogrenicz :)bu konuda bende bı baslık acıcaktım bugun siz acıcında bende ogreneyım dedım konu sahıbı ozur dılıyorum konunuzu gaspetmıs gıbı oldum cok merak ettım o yuzden burdan yazdım
Eczacıda bilirdi keşke eşiniz alırken sorsaydı. Bu ay değilseniz böyle durumların risklerini araştırın. I prospektusler genel durumlar için yazılır sizin özel bir durumunuz var.yurt dısında yasıyorum ve buranın dılını henuz tam bılmıyorum esım ılacı aldı oyle bısey sormamıs bende ınternetten baktım ılacın prospektusune orda ılk hafta ek yontem kullanılması yeterlı yazıyordu bende o yuzden dıger zamanlarda ek yontem ıcın dıkkat etmedım ama arkadaslar bı ay dıyınce ve hala hasta olmayınca kafam karıstı
cok kotkuyorum umarım degılımdır hıc hazır degılım bır bebege daha tesekkur ederım yorumunuz ıcınEczacıda bilirdi keşke eşiniz alırken sorsaydı. Bu ay değilseniz böyle durumların risklerini araştırın. I prospektusler genel durumlar için yazılır sizin özel bir durumunuz var.
tesekkur ederımEstagfurullah sorun yok beraber ogrenicz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?