- Konu Sahibi herseyimbenim
-
Kızlar nisanlımla birlikte olduk. yani birlikte olduk derken o anlamda değil. bakireyim. sadce alt tarafıma surtturdu. prezervatif kullanmadı bende doğum kontrol hapı kullanmıyorum. yanı tam anlamıyla bakre oldugum için ilişi olmadı. sadce sürttürdü. akan zevk suyundan hamıle kalınablr diye bişey duymuştm. Eve geldim doğum kontrol hapı ıcecektm fakat evde yoktu. yarın ıcsem hamıle kalmam demi akan zevk suyundan. 1 gun hap ıcılmemesnn gecıkmesınde sorun varmı. bide hanhi hapı alayım. affınıza sıgınıyorum kımseye soramadım sıze soruyorum lutfen yardım edın
hiç içmedim ben doğum kontrol hapını yanı sevgilimle bunları yaptık yapalı ikinci kez yaptık bunu zaten. yarın alp içsem hamile kalma riskim olmaz demi
ertesi gün hapı ne oluyor. ilkkez duydum şimdi ben yarın sabah yasmın alsam içsem bişey olmaz dimi
yasmin doğum kontrol hapı onun bi faydası olmaz içsende.eczaneye ertesi gün hapı dersen verir sana 2 tane var içinde 2sinide aynı anda alıyosun.yasmini boşuna içme yani
tm tsk ederim dua et lutfen hamıle olmaym
alcağın ilacın adı norlevo.
o kadar kolay değil o iş şans tabi ama sanmam yani eğer olay anlattığın gibiyse zor bi ihtimal..
Doğumm kontrol hapı bir işe yaramaz şuan.
Ayrıca ilişki olmadan zevk suyundan hamile kalman imkansıza yakın.
Çok takıyorsan ertesi gün hapı alıp kutudaki 2 ilacı bir kerede içeceksin.
bakireliğin gitmemiş ne mutlu sanaher işi yapmayı biliyosunuzda sürtünmeyle hamile kalıp kalınmıyacağını bilmiyorsunuz bide üstüne basa basa bakireyim demenin manası yok
Canım bakireyim demesindeki mana hymen duruyor.Hymen dururken hamile olma ihtimalini vurgulamış yani ben öyle anladım yada.:26:
tamamen dogru anladın cnm
Hamile kalmak çok kolay olmasa da işini şansa bırakma arkadaşım sende ertesi günü hapını sabahtan git al.
Eğer yakınlaşmaya devam edecekseniz de doğum kontrol hapını düzenli olarak kullanmaya başla.Kazara bir şey olur siz önleminizi alın sonradan kötü sonuçlara katlanmak zorunda kalmayın
tamam inş bişe olmaz eretesi gün hapı deglde normal bi yasmın alsam 2 tane içsem olrmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?