- Konu Sahibi herseyimbenim
-
Kızlar nisanlımla birlikte olduk. yani birlikte olduk derken o anlamda değil. bakireyim. sadce alt tarafıma surtturdu. prezervatif kullanmadı bende doğum kontrol hapı kullanmıyorum. yanı tam anlamıyla bakre oldugum için ilişi olmadı. sadce sürttürdü. akan zevk suyundan hamıle kalınablr diye bişey duymuştm. Eve geldim doğum kontrol hapı ıcecektm fakat evde yoktu. yarın ıcsem hamıle kalmam demi akan zevk suyundan. 1 gun hap ıcılmemesnn gecıkmesınde sorun varmı. bide hanhi hapı alayım. affınıza sıgınıyorum kımseye soramadım sıze soruyorum lutfen yardım edın
tamam inş bişe olmaz eretesi gün hapı deglde normal bi yasmın alsam 2 tane içsem olrmu
tamam inş bişe olmaz eretesi gün hapı deglde normal bi yasmın alsam 2 tane içsem olrmu
yasmin doğum kontrol hapı, ertesi gün hapı değil. ikisini birbirinin yerine kullanamazsın, şu an yasmin hiç bir işine yaramaz o yüzden ertesi gün hapı alman gerekiyor
Size tavsiyem, evlenmeden önce mutlaka bu konuda bilgi almanız.
Nasıl hamile kalınır, doğum kontrolü nasıl yapılır, çeşitleri nedir, hangi ilaç ne içindir, doğum kontrol hapları nasıl etki gösterir, ertesi gün hapı nedir, vb... Öyle değil mi?
Ah şu karı-koca adayları... Evlendikten sonra uçkur çözmenin hevesine kapılmadan önce biraz olsun bilgi sahibi olmaya çalışsalar.
Kesinlikle! Bizim bi'doktor tanıdık "kızların çoğu kızlık zarları duruyo diye hamile kalmayacaklarını sanıyolar, o bölgeyi komple kapalı sanıyolar çok şaşırıyoruz anneleri de mi hiç anlatmıyo ya da elinin altında internet var hiç mi okumuyolar" demişti:44:
ablam ewli ve 3 tane yeğenim var.. ertesi gün hapını da içti fayda etmedi..hamile kaldı yani..adet söktürücüde içti oda söktürmedi adetini..anlatacağın 4. yeğen geliyodu..bilgine canım
doğum kontrol hapını düzenli içmen gerek yoksa bir fayda sağlamaz size.. ilişkiden hemen sonra ertesi gün hapını kullanabilirsiniz ..arkadaşlar izah etmiş zaten..
bakireliğe bi zararı oolmaz dimi. sürtünme yoluyla girdim ilşkiye
Doğum kontrol hapı evlenecek insanlarda bile 1-2 ay önceden başlanılır ki vücut hazırlansın. Hatta ikinci ayda mı ne tam koruma sağlıyordu.
Ayrıca nişanlıyım diyorsun bu tip şeyleri artık biliyor olman gerek. Kızlık zarı varken de hamile kalabilir, hatta o zar doğumunda bile bozulabilir.
Zevk suyunda da azda olsa sperm bulunur ama bu demek değildir ki hem az hem tam birleşme olmadı diye hamilelik imkansız olsun. Eğer dediğin gibi olsaydı vajinismuslu arkadaşlarımızın gebe kalmaması lazımdı.
Korkutmak istemiyorum ama annem en son hamile kaldığında doktor korunma yöntemine "binde bir olur oda sana denk gelmiş, ben bile şaşırdım" demişti. İmkansız diye bi'şey yok yani.
72 saat içinde ertesi gün hapı yut.
doğum kontrol hapı 2 ayda değil bir adet dönemi sonrası yani yaklaşık bir hafta sonra koruma sağlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?