- 16 Nisan 2011
- 7.819
- 1.534
- 248
Kızlar düğünüme 2 aydan az kaldı kadın doğum doktoruna gittim oda bana ez az yan etkili olan yazz isimli hapı önerdi kullanan var mı aranızda memnun musunuz? ve prospektüsünde adetin ilk günü diye yazıyor ama bi kaç kişiden 2. gün almalısın diye duydum hangisi daha uygunudur?
doktorum yan etkisi en az olan dedi denemeden bilemem tabi her bünye farklı sonuçta bakalım deneyince çıkacak ortaya :)
Gercekten miya ben de dort gun almadim ve adet oldum sonra hemen yeniden yuttum normal adet tarihimde adet olmadim 8inde olcam diye bekliyorum (unuttum diye o tarihe kaydi adetim ) dugunum de 17sinde korumaz mi acaba ? Sen de dort gun almadin adet oldun sonra mi hamile kaldin canim aydinlat bizi :18:
Kızlar düğünüme 2 aydan az kaldı kadın doğum doktoruna gittim oda bana ez az yan etkili olan yazz isimli hapı önerdi kullanan var mı aranızda memnun musunuz? ve prospektüsünde adetin ilk günü diye yazıyor ama bi kaç kişiden 2. gün almalısın diye duydum hangisi daha uygunudur?
ayda 15 kere ilişkiye giriyosun diyelim, ama her gün ilacı almak zorundasın, doğanın düzenini frenlemek için her gün içilen bir ilaç...basit bir ağrı kesicinin bile yan etkileri varken doktorlar gereksiz yere ilaç kullanmayın derken her gün ilaç içtiğimi düşünemiyorum, sağlıkçıyım etrafım doktor ebe hemşire dolu yeni evli olduğumu söylediğimde sen korunma eşin korunsun dedi herkes bana 1 seneyi geçkindirde eşim korunuyo ben hap kullanmadım kullanmayıda düşünmüyorum açıkçası doğurganlık dönemi boyunca hap mı kullanacaksınız ya da korunma işi hep sizin kafanızı kurcalayan tedirgin eden bir konumu olacak, cinsellik iki taraflıdır
katılıyorum ama bazen başka çare kalmıyor.
mesela benim lateks e alerjim var. bu yüzden mecbur hap kullanıyorum.
ayda 15 kere ilişkiye giriyosun diyelim, ama her gün ilacı almak zorundasın, doğanın düzenini frenlemek için her gün içilen bir ilaç...basit bir ağrı kesicinin bile yan etkileri varken doktorlar gereksiz yere ilaç kullanmayın derken her gün ilaç içtiğimi düşünemiyorum, sağlıkçıyım etrafım doktor ebe hemşire dolu yeni evli olduğumu söylediğimde sen korunma eşin korunsun dedi herkes bana 1 seneyi geçkindirde eşim korunuyo ben hap kullanmadım kullanmayıda düşünmüyorum açıkçası doğurganlık dönemi boyunca hap mı kullanacaksınız ya da korunma işi hep sizin kafanızı kurcalayan tedirgin eden bir konumu olacak, cinsellik iki taraflıdır
canım kendine göre haklısın sende tabi ama ben kondom olayına pek sıcak bakmıyorum ki nişanlım da öyle aranıza giren birşey sonuçta eşimin ve kendimin o hissi tam yaşaması taraftarıyım. Hayatın boyunca hap mı tercih edeceksin dersen benim için en doğru yöntem bu.
dediğin hapı bilmiyorum canım ama ben de düğünden bir ay önce gittim doktora diane35 verdi bana da. doğum kont. hapı kullananlar hapı bıraktıktan sonra bir yıl hamile kalamayabiliyormuş diye duymuştum ve doktora da dedim bunu. öyle bir şey olmadığını söyledi ama güvenemedim. ben de konu açacam bu konuda galiba
O konuda sıkıntı yapmana gerek yok glsns tamamen bunyeyle ilgili bende diane35 kullanmstm aralikta biraktim 3 ay daha dusunmedk dikkat ettik.sonra da 2 ayda hamile kaldm yani isteseydik dha erknde olabilirdi saniyorum ki.tamamen nasip sıkma canini o yonde.bi sene kullanmistim ben hap.
ilk günü olarak biliyorum, sanırım ben de öyle kullanmıştım.Kızlar düğünüme 2 aydan az kaldı kadın doğum doktoruna gittim oda bana ez az yan etkili olan yazz isimli hapı önerdi kullanan var mı aranızda memnun musunuz? ve prospektüsünde adetin ilk günü diye yazıyor ama bi kaç kişiden 2. gün almalısın diye duydum hangisi daha uygunudur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?