Merhaba arkadaslar,
Allahin izniyle 4-5 ay sonra dugunum olacak, tam tarih belli degil suan, evlenmeden 2 ay once dogum kontrol hapi kullanmayi dusunuyorum. Ama dogum kontrol haplari kilo aldiriyomus, gogusleri buyuttuyomus duydugum kadariyla, simdi ceyizim icin yavas yavas ic camasirlarimi geceliklerimi almayi dusunuyorum ama egerki gercekten kilo aldiriyosa hic biri olmicak.
Sizelere danismak istedigim, sizzler boyle bir durumla karsilatiniz mi, acaba tum haplar mi kilo aldiriyor ?
Simdiden cok tesekurler ve turkcemden dolayi kusura bakmayin :)
Merhaba arkadaslar,
Allahin izniyle 4-5 ay sonra dugunum olacak, tam tarih belli degil suan, evlenmeden 2 ay once dogum kontrol hapi kullanmayi dusunuyorum. Ama dogum kontrol haplari kilo aldiriyomus, gogusleri buyuttuyomus duydugum kadariyla, simdi ceyizim icin yavas yavas ic camasirlarimi geceliklerimi almayi dusunuyorum ama egerki gercekten kilo aldiriyosa hic biri olmicak.
Sizelere danismak istedigim, sizzler boyle bir durumla karsilatiniz mi, acaba tum haplar mi kilo aldiriyor ?
Merhaba arkadaslar,
canım yan etkisi en az olan yaz ve yasmin bunları al ayrıca evlenecegin ay adetinin ilk 5 günü içinde baslaman yeterli korunmak için.yani 2 ay önceden baslamana gerek yok.hayırlı olsun ayrıca bende kullandım kilo almadım
Oyle mi ? ben etkili olmasi icin bir kac ay once baslamak gerekiyor diye biliyordum
Ben yaz ve yasmin haplarini bir arastirim
cok tskler :)
Oyle mi ? ben etkili olmasi icin bir kac ay once baslamak gerekiyor diye biliyordum
Ben yaz ve yasmin haplarini bir arastirim
cok tskler :)
Keske bir doktora danisip oyle baslasaniz ilaca.
Benm de dugunum eylulde bikac hafta once doktora gittm ve bazi bilgiler soruyor ilacin size zarar verip vermeyecegini hangisinin uygun olacagini kararlastirmak icin. ayrica karaciger degerlerinize de baktirmaniz lazim. Bana doktorum yazz 24+4 verdi. Temmuz adetinin 2. gunu baslamamin uygun olacagini soyledi.
Bunlar sizin icin bilgi olsun diye soyluyorum size onerim doktor kontrolunde bi ilaca baslamaniz.
Tabi ki kesinlikle ilk once jinekolga gidicem ama henuz erken oldugunu dusunuyorum muhtemelen dugunum ekimde olur insallah, ben sadece sizlerden tavsiye almak istedim yan etkilerini ogrenmek icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?