- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.260
- 198
yedi senedir pko rahatsizligim yuzunden kullaniyorum yararinida gordum zararinida fakat tecrubelerimizle sabit korunma amacli yeni evli ciftin kullanmasini doktor onermiyor tembellesiyor ve dahasi birakinca vucutta etkisi kaliyor ablam bunu yapti ve malesef zoor gebe kaldı birakin eşiniz korunsun kimyasal bir hapa ihtiyaç duymayin yan etkisi cok
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cevaplariniz icin cok tskler, peki onerebilceginiz hap ismi var mi ?
doktor önersin aslında biziim buradan ilaç ismi önermemiz pek doğru olmaz...
ben 21 yaşındayken başlamıştım, sigara kullanmıyordum (yaş ve sigara kullanımı doğum kontrol hapı için önemli değişkenler)
doktor yasmini önerdi. yasmin beni günde 15 saat uyutuyordu.
yazz kullandım aynı WOLFROG gibi memnun kaldım.
Ne kadar ilginc. Ben de yasmin kullandimBunyeden bunyeye kesin farkediyor.
reglin ilk günü başlarsan hemen koruyuculuğu başlıyor.
ama 2.- 5. günler arasında başlarsan o ay ek bir yöntem kullanmanız gerekir.
Tabi ki kesinlikle ilk once jinekolga gidicem ama henuz erken oldugunu dusunuyorum muhtemelen dugunum ekimde olur insallah, ben sadece sizlerden tavsiye almak istedim yan etkilerini ogrenmek icin
Merhaba arkadaslar,
Allah�in izniyle 4-5 ay sonra dugunum olacak, tam tarih belli degil suan, evlenmeden 2 ay once dogum kontrol hapi kullanmayi dusunuyorum. Ama dogum kontrol haplari kilo aldiriyomus, gogusleri buyuttuyomus duydugum kadariyla, simdi ceyizim icin yavas yavas ic camasirlarimi geceliklerimi almayi dusunuyorum ama egerki gercekten kilo aldiriyosa hic biri olmicak.
Sizelere danismak istedigim, sizzler boyle bir durumla karsilatiniz mi, acaba tum haplar mi kilo aldiriyor ?
Simdi�den cok tesekurler ve turkcemden dolayi kusura bakmayin :)
madem konumuz d.kontrol arkadaslar bu ilac emziren anneler icinmis ne dusunuonuz bilginiz war mi ...
Evet ya kullanipta olumlu etkilerini goren arkdaslar hangi haplari onerirsiniz bende dusunuyorum ama korkuyorum vucudumun dengesini bozmasindan !!!
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cevaplariniz icin cok tskler, peki onerebilceginiz hap ismi var mi ?
Merhaba arkadaslar,
Allahin izniyle 4-5 ay sonra dugunum olacak, tam tarih belli degil suan, evlenmeden 2 ay once dogum kontrol hapi kullanmayi dusunuyorum. Ama dogum kontrol haplari kilo aldiriyomus, gogusleri buyuttuyomus duydugum kadariyla, simdi ceyizim icin yavas yavas ic camasirlarimi geceliklerimi almayi dusunuyorum ama egerki gercekten kilo aldiriyosa hic biri olmicak.
Sizelere danismak istedigim, sizzler boyle bir durumla karsilatiniz mi, acaba tum haplar mi kilo aldiriyor ?
Simdiden cok tesekurler ve turkcemden dolayi kusura bakmayin :)
Merhaba arkadaslar,
Allah’in izniyle 4-5 ay sonra dugunum olacak, tam tarih belli degil suan, evlenmeden 2 ay once dogum kontrol hapi kullanmayi dusunuyorum. Ama dogum kontrol haplari kilo aldiriyomus, gogusleri buyuttuyomus duydugum kadariyla, simdi ceyizim icin yavas yavas ic camasirlarimi geceliklerimi almayi dusunuyorum ama egerki gercekten kilo aldiriyosa hic biri olmicak.
Simdi’den cok tesekurler ve turkcemden dolayi kusura bakmayin :)
madem konumuz d.kontrol arkadaslar bu ilac emziren anneler icinmis ne dusunuonuz bilginiz war mi ...
evet ben kullanıyorum canım doktorumun tavsiyesiyle tabiki. bir yılı geçti ben başlayalı sadece adet olmuyorsun kullanırken 1 yılda 3 kez adet gördüm tek sıkıntı o
sütü etkilemiyor demişti doktorum o yüzden kullanıyorum ben
ben emzirirken dr tavsiyesi ile kullandım bu ilacı
bence piyasadak en iyi ilaçlardan biridir
cewaplariniz bana ne kadar ii geliyor anlatamam sende adetten kesildin mi peki.....bide birakmak icin bisi beklenio mu diyelim ki emmedi o kutu bitti hapin bidaha tamam almiorum yasmine falan gecebilirim demi.... banada dr tawsiye etti ama sizlerin deneyimi bi baska...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?