Dogum kontrol hapi

Yahu böyle yalnis bilgi yayilmasin. Hiçte tembellik yapmiyor bu ilaç. Öyle olsa yillardir kullanan kadinlarda hiç gebe kalmazlardi.
Hatta hiç bir kadin bu hapi kullanmazdi. Tanidigim çogu kisi hamile kalmadan önce hap kullaniyorlardi ve hepsi sorunsuz hamile kaldi.
Yani ablaniz zoor hamile kalmasi o haptan dolayi degilidir. Baska sebebleri vardir.

Ne kadar ilginc. Ben de yasmin kullandim Bunyeden bunyeye kesin farkediyor.

Ne kadar ilginc. Ben de yasmin kullandim Bunyeden bunyeye kesin farkediyor.

Bende 2 senedir yasmin kullanıyorm hiç yan etki yapmadı ilac saatlerini genellikle geceye alırsanız uykuda yan etkisi daha az olur mesela ben her akşam 22 de içiyorm ben uyuyana kadar etkisini anca gösteriyordr

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tabi ki kesinlikle ilk once jinekolga gidicem ama henuz erken oldugunu dusunuyorum muhtemelen dugunum ekimde olur insallah, ben sadece sizlerden tavsiye almak istedim yan etkilerini ogrenmek icin

Jinekologa yada hastNelerin aile planlamasi bolumnde hem danismanlik alabilirsin orda ucretsiz hapta veriliyor hemde size uygun olani soylerler yada aile hekiminizden alabilirsiniz.yasiniz 35 den yuksek ve gunde 15 ten fazla sigara iciyosaniz yada tansiyon rahatsizliginiz varsa hap icmeyiniz...bunun disinda yan etkisi yok kisirlik yapmaz
Her aksam ayni saatte genelde yatmadan once icmeniz tavsiye edilir.eger icmeyi unutmayacaginizi dusunuyosaniz hap alin yoksa baska yontemler kullanin derim

Son düzenleme:

canim direk kendimi anlaticam sen cek cimbizla icinden....

hayirli olsun cemiyetin allah tamamna erdirsin....

ben 4 yil once ewlenmem wesilesi ile 2 ay kala dr.a gittim 1 ay once yasmine baslamak yeterli dedi basladim ve tam 4 sene araliksiz kullandim....her adetin 3. gunu basladim ...her yil duzenli kontrole gittim test yapti korunmaya dewam die onay werdi hep ... sonra hamis ici karar werdik biraktim 4 yil sonunda biraktigim yasmin 2 .ay hamile kalmami engellemedi 45 gunluk kizim yanimda uyuo...

her aksam ayni saatte aldim
ilk 1 ay once baslamak yeterli
asla yumurtaniz tembellestirmez
inanilmaz olumlu etkisi war saclarim gurlesti siwilcelerim bitti sistigim idrar yollari iltihabim mantarim bitti
adetim duzene girdi
daha wardir unuttum olumsuz ozelligi ise kg yapio bu bir gercek ama oyle pat die balo olmuosun 2 yil sonunda kgmun arttigini fark etim oda ewlilikten rahatliktan flan filan bahane arasan cok....unuttuum cok sey daha wardir her soruyu cewaplamaya hazirim ama bir k.dogumcu edinmeni tawsiye ederim....en dogru bilgi onlarda...

Emzirme dönemi biter bitmez başlıcam hapa yine bana süper etki ediyo zayıflıyorum cildim guzelleşiyo adet sancısı olmuyo herkesde aynı tepkiyi vermiyo haplar değişiyo inşallah sendede bendeki gibi olur

ewet ewet sanciyida kesio kesinlikle siddetle tawsiye ediorum yasmini

.cerazette die bir hap gelmis emzirme dedin ya bende emziriom bu adi werdi dr.m

yani güzelim doktora git, testlerini yaptır bir bak önce sana uygun mu bu haplar, doktor zaten sorularına cevap verir? yanlış ilaç kullanımı hayatını etileyebilir. doktora danış

Yan etkiler kişiden kişiye değişiyor canım. Bende ilk yasmin kullandım Kilo almadım ama göğüslerin bir beden büyüdü. Doktora sorduğumda sana en uygun olanı deneyip bulacaksın dedi. Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine mikrojin kullandım. Sanıyorum sağlık ocaklarıda bu ilacı veriyor. Sende deneyip en uygun olanı bulacaksın.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

madem konumuz d.kontrol arkadaslar bu ilac emziren anneler icinmis ne dusunuonuz bilginiz war mi ...

ben 3 yıldır bu ilacı dogum kontrol hapını kullanıyorum çokda memnunum kılo falanda yapmadı bunyeden bunyeye değişiyo sanırım:)hatta kılo werıyorum:)

madem konumuz d.kontrol arkadaslar bu ilac emziren anneler icinmis ne dusunuonuz bilginiz war mi ...

evet ben kullanıyorum canım doktorumun tavsiyesiyle tabiki. bir yılı geçti ben başlayalı sadece adet olmuyorsun kullanırken 1 yılda 3 kez adet gördüm tek sıkıntı o
sütü etkilemiyor demişti doktorum o yüzden kullanıyorum ben

Evet ya kullanipta olumlu etkilerini goren arkdaslar hangi haplari onerirsiniz bende dusunuyorum ama korkuyorum vucudumun dengesini bozmasindan !!!

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cevaplariniz icin cok tskler, peki onerebilceginiz hap ismi var mi ?

Öneri ile hap kullanırsanız dengeniz tabi ki bozulur. Önce bir Kadın doğum uzmanına giderek bir muayeneden ve gerekli testlerden geçtikten sonra doktorunuzun size uygun gördüğü hapı kullanacaksınız.

Bende kullandım doğum kontrol hapı, pek çok hapa göre farklı bir haptı. Hiç ara vermeden kullanılıyordu, içinde ki haplar değişik renklerdeydi, her hapın kadınların günlük hormon oranlarına göre ayarlandığını söylemişti doktorum. Son iki hap ise hormonsuzdu ve beyazdı. İlk beyaz hapı aldığınız gün adet oluyordunuz. Ben hayatım boyunca, adet sancısı, sivilce, akne sorunu yaşamadım. O yüzden bunları ortadan kaldırdı diyemem ama, yan etki de görmedim. Baş ağrısı, mide bulantısı, kilo sorunu, göğüs büyüme falan olmadı. Yani doğum kontrol haplarının yan etkileri diye sayılan hiç birşeyi yaşamadım ben. İlacı kullanmaya başlamadan önce, doktorum da iyi bir muayene ve testlerim yapıldı. Bebek düşünmeye başladığımız zaman ise, son adetimi oldum ve son iki hapı da içerek bıraktım. Hemen o ay hamile kaldım. Yani, hamile kalma konusunda da sıkıntı yaşamadım.
Lütfen doktorunuza danışmadan, tavsiye ile doğum kontrol hapı kullanmayın.

Canım ben dokuz ay decolette ( isim tam doğru olmayabilir ) Ile korundum çok memnun kaldım hiç kilo almadım düğünden 2 ay önce başladım regl im düZene girdi ve ağrısızlaştı sonra bıraktım şimdi hamileyim hapı bıraktıktan iki ay sonra kaldım yan etkisi yoktu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben emzirirken dr tavsiyesi ile kullandım bu ilacı
bence piyasadak en iyi ilaçlardan biridir

ya canim adet olamamak buyuk sikinti olmuor mu bu beni biraz korkutuo hos emzirme sureci bittigi anda bu ilacida kesicez ama iste bole kullanan birilerinden duymak ii gelio

ben emzirirken dr tavsiyesi ile kullandım bu ilacı
bence piyasadak en iyi ilaçlardan biridir

cewaplariniz bana ne kadar ii geliyor anlatamam sende adetten kesildin mi peki.....bide birakmak icin bisi beklenio mu diyelim ki emmedi o kutu bitti hapin bidaha tamam almiorum yasmine falan gecebilirim demi.... banada dr tawsiye etti ama sizlerin deneyimi bi baska...

ben doğumdan sonra önce dr tavsiyesi ile 3 aylık iğnelerden vurundum
iğneler bende aşırı kanama yaptı
hergün kanamam vardı
iğnenin süresi bitince dr ile görüştüm
o da bu hapı önerdi
adette düzensizlik oldu, azalma oldu ama kesinlikle koruyuculuğu çok yüksek
bir de emzirmem bitince yine dr tavsiyesi ile bu hapı bırakıp yasmine başladım
özel bişey gerekmedi
hapı bırakınca adetimin başlamasıyla yasmine geçtim
sorun yaşamazsın başka bişeye geçerken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…