Dogum kontrol hapi

himmm anliorum yani sonucta gecici bir donem bu insaalh bi sorun yasamam ya....peki hapi birakinca hemen adet gordun mu tatlim....ben 4 yil yasmin kullandim super bi hap ..

himmm anliorum yani sonucta gecici bir donem bu insaalh bi sorun yasamam ya....peki hapi birakinca hemen adet gordun mu tatlim....ben 4 yil yasmin kullandim super bi hap ..
evet hapı bıraktım ve hemen adet gördüm zaten yasmine de başladığım için gayet de düzenli bir şekilde hayatıma devam ediyorum

dk haplarından acayip korkuyorum ama sağlam gaz verdiniz cuma doktora danışıp kullanmak istediğimi söyleyeceğim

evet hapı bıraktım ve hemen adet gördüm zaten yasmine de başladığım için gayet de düzenli bir şekilde hayatıma devam ediyorum
off supermis yaaaa tamam canim cok saol....bakalm dr. hemen basla dedi ama ben 1 kez adet olim dedim 1. gunu baslarim ...
dk haplarından acayip korkuyorum ama sağlam gaz verdiniz cuma doktora danışıp kullanmak istediğimi söyleyeceğim

ha ha ) ;) biz bole gaza getiriz adami :))) insallah sende bizler kadar memnun kalirsin...ama unutma dr.a danismadan baslama bisiye....

tabiki canım yarına randevumu aldım bile eşim hap konusunda isteksiz ama öbür türlüde olmuyor korunmamız lazım yeni kürtaj oldum en azından 6 ay kadar kullanmalıyım..diğeri bende sıkıntı yapıyor sanırım en temizi dk hapı:26::26:

ya canim adet olamamak buyuk sikinti olmuor mu bu beni biraz korkutuo hos emzirme sureci bittigi anda bu ilacida kesicez ama iste bole kullanan birilerinden duymak ii gelio

evet tek sıkıntı o bende başka yan etki yapmadı düzenli adet görsem vücudum toparlar gibime geliyor... doktorun tavsiye ediyorsa kullanabilirsin bence emzirme döneminden sonra tekrar yasmine dönersin

yasmin icin konusayim elbette kisiden kisiye degisir fakat adet duzene girior cildim saclarim sistikten kurtulmak falan filan cok olumlu etkilerini gordum iki yil sonunda kg almaya basladim diyebilirim iki yil ayniydim..ayrica ben birakir birakmaz yasminide hamile kaldim hic bir dogurganligi etkileyen etkisi yok....bu cok kanitlanmis bisi...normal yolla korunan insandan daha cabuk hamile kalio insan bu da kanitlanmis we acikca soylim ozgurce iliskiye girmekte ayribir zewkli oldugu kesin ;;))))
;))) utandim

bir şey soracağım dk hapı kullanan kadınlar adet olmuyor mu anlayamadım ben yoksa olası bir yan etki falan mı...

ben 10 kilo civarında aldım ve hala veremiyorum eşin korunsun ben hiç tavsiye etmiyorum kendimden soğudum..

Benimde sivilce problemim için kullanmam lazım ama sırf kilo aldırır diye kullanmaya yanaşamıyorum

ben iki yıldan fazladır yasmin kullanıyorum kilo verdim hiç bir yan etkisini görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…