doğum kontrol hapını bırakalı 1 yıl olacak ama :(

huli109

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2009
35
11
88
39
selam arkadaşlar.
yaklaşık 3 yıl önce bebeğimi doğumda kaybettim. sonra hazır tekrar anneliğe hazır olana kadar gynelle d.k. hapını kullandım. yaklaşık da 1 yıl oldu bırakalı ama hala hamile kalamadım. normal mi sizce... önerebileceğiniz bişiler var mı?:a015::çok üzgünüm:senağlama

Uzuldum bebegini kaybettigine.. Cok fena birsey olmali.. 1 yili doldurunca tedaviye baslayabilirsin.. Dr git gorun bence.. Tahliller falan yapar.. Hamile kalabilmen guzel.. En azindan bunu biliyorsun.. Kisa zamanda hamile kalabilmen dilegiyle.. Selamlar..

selam arkadaşlar.
yaklaşık 3 yıl önce bebeğimi doğumda kaybettim. sonra hazır tekrar anneliğe hazır olana kadar gynelle d.k. hapını kullandım. yaklaşık da 1 yıl oldu bırakalı ama hala hamile kalamadım. normal mi sizce... önerebileceğiniz bişiler var mı?:a015::çok üzgünüm:senağlama
yapabilecegin en dogru sey iyi bir doktora gitmen, hatta birkac doktoru dene derim, birinin birsey yok dedigine, baskası arastırma istiyebiliyor..

selam arkadaşlar.

Canım yaşadığın şey çok zor Allah sana sabırlar versin bir an öncede bebeğin gelir inşallah Bende çikolata kisti var öğreneli 2 yıl oldu 1 yıl bende senin gibi (desolet) doğum kontrol hapı kullandım doktorum gebeliğe engel olmadığını kistin, denememizi söyledi 1 yıldır deneyiorum sürem dolmak üzere ve bende senin gibi gebe kalamadım işin kötüsü kistimde iyice büyüdü bizler için hayırlısı olur inşallah gelsin şu bebişler:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Back
X