selam arkadaşlar.
yaklaşık 3 yıl önce bebeğimi doğumda kaybettim. sonra hazır tekrar anneliğe hazır olana kadar gynelle d.k. hapını kullandım. yaklaşık da 1 yıl oldu bırakalı ama hala hamile kalamadım. normal mi sizce... önerebileceğiniz bişiler var mı?:a015::çok üzgünüm:senağlama
selam arkadaşlar.
yaklaşık 3 yıl önce bebeğimi doğumda kaybettim. sonra hazır tekrar anneliğe hazır olana kadar gynelle d.k. hapını kullandım. yaklaşık da 1 yıl oldu bırakalı ama hala hamile kalamadım. normal mi sizce... önerebileceğiniz bişiler var mı?:a015::çok üzgünüm:senağlama
selam arkadaşlar.
Canım yaşadığın şey çok zor Allah sana sabırlar versin bir an öncede bebeğin gelir inşallah Bende çikolata kisti var öğreneli 2 yıl oldu 1 yıl bende senin gibi (desolet) doğum kontrol hapı kullandım doktorum gebeliğe engel olmadığını kistin, denememizi söyledi 1 yıldır deneyiorum sürem dolmak üzere ve bende senin gibi gebe kalamadım işin kötüsü kistimde iyice büyüdü bizler için hayırlısı olur inşallah gelsin şu bebişler