zelihacım,o 4 aylık korunma döneminde hap almadığın için hamile kalmış olabilirsin,uzmanlarda hapı bırakınca en az 3 ay gebe kalamamanın normal olduğunu söylüyorlar...bakalıım hayırlısı ayrıca cevap için teşekkür ederim.herşey gölünce olsun inşallah...
doğum kontrol hapım bitti. yeni kutuya pazartesi başlamam gerekiyor ama vazgeçtim.
bakalım bebek müjdesi gelecek mi?
Bende aranıza geliyim,bu ay gene almadım hap.Yumurtlama günlerime akıntımada dikkat ettim.O günlerde görüştük eşimleaklinialirimsmile
2günüm var 22si adet günüm bir aksilik çıkmazsa.Hakkımızda hayırlısını diliyorum:Saruboceq:
Ama bu ay olmazsa gene korunacağım:gitme:
Var var
Çok istiyoruz ama ben hapı tamamen bırakmış değilim.Ara ara bırakıyorum henüz yoksa adet de göremiyorum:bboko denilen illete tutulurum gene tamamen bırakırsam :gitme:Böylede nası olacak hiç bilmiyorum:sinifsinif:
Hayırlısı bu ay gelir inşallah:Saruboceq:
bende geldim aranıza ama kararsızım ben 3 senedir kullanıyorum bu ay alıp almamakta kararsız kaldım ne istiyorum bilemedim önümde 4 gün var bakalım karar vermek için :kedi: Allah isteyen herkesi bi an önce isteğine ulaştırsın inşşş :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?