- 15 Temmuz 2021
- 43
- 7
- 16
- Konu Sahibi nuroytrnur
Östrojen hormonum az bunun yüzünden doğum kontrol hapı kullanıyorum ve göğüslerim inanılmaz derecede büyüdü. Başına böyle birşey gelen var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kilo alanlar var kullanıp bu şekilde olanı ilk defa duyuyorumÖstrojen hormonum az bunun yüzünden doğum kontrol hapı kullanıyorum ve göğüslerim inanılmaz derecede büyüdü. Başına böyle birşey gelen var mı?
Kilo alanlar var kullanıp bu şekilde olanı ilk defa duyuyo
Benim göğüslerim çok küçüktü şuan çok memnunum açıkçasıBende kullanıyorum adet düzensizliği için göğüslerin şişmesi normal bendede oldu doktora danıştım ilacın etkileri dedi
Bende kilo yapmadı sadece göğüsKilo alanlar var kullanıp bu şekilde olanı ilk defa duyuyorum
Benim göğüslerim çok küçüktü şuan çok memnunum açıkçası
İlacın ismi ne acaba?Östrojen hormonum az bunun yüzünden doğum kontrol hapı kullanıyorum ve göğüslerim inanılmaz derecede büyüdü. Başına böyle birşey gelen var mı?
Şişme yaptı ağrım yokPeki sizin ağrı var mı yoksa sadece şişme mi var
Yasminİlacın ismi ne acaba?
Büyük ihtimalle göğüs büyüklüğü östrojen seviyesiyle alakalı ya bizim östrojenimiz azdı ondan küçüktüBende uc aydır kullanıyorum. Bende büyüme olduğunu fark ettim. Zaten küçük olduğu icin sevindim![]()
Şişme yaptı ağrım
Yasmin siz?Bende Ağrı'da yaptı dokununca ağrıyo siz hangi ilacı kullanıyorsunuz
Yasmin siz?